Διακινούσε όλων των ειδών ναρκωτικά!

Δεν υπήρχε ναρκωτικό που να μην το προσφέρει στους «πελάτες» του, ένας 37χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Ξάνθη μετά από πολυήμερες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας! Για να βρευούν όλες οι ποσότητες που έκρυβε στο σπίτι του, χρειάστηκε η βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου της ΕΛ.ΑΣ.!
Συνολικά, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 242 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 33,6 γραμμαρίων, μία συσκευασία με...
κοκαΐνη βάρους 2,4 γραμμαρίων, 22 ναρκωτικά χάπια “Lonalgal”, “Hipnostedon”, “Stedon” και “Lexotanil” χωρίς ιατρικές συνταγές και μία συσκευασία με χασίς αναμεμειγμένο με καπνό βάρους 0,9 γραμμαρίων!
Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 32 άδειες νάιλον συσκευασίες και 540 ευρώ κι έτσι ο 37χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο διακινούσε ναρκωτικά ένας 50χρονος υπάλληλος του Ο.Τ.Ε. που συνελήφθη στην αποθήκη που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων! Τόσο στην αποθήκη όσο και στο σπίτι του, κατασχέθηκαν συνολικά 257,3 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, που ο ίδιος ομολόγησε ότι προμηθεύτηκε το Σεπτέμβριο αντί 230 ευρώ από έναν 58χρονο.
Ο προμηθευτής συνελήφθη στη Θεόπετρα Τρικάλων και στο σπίτι του βρέθηκαν δυο δέματα με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 70 γραμμαρίων. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
ΠΗΓΗ: protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα