«Δεν θέλω να χωρίσω με τον Παυλίτο…»

Υποδύεται την αγαπημένη του Παυλίτο στην αγαπημένη σειρά του Mega, “50 – 50”, και δεν είναι άλλη από τη...
Νικολέττα Καρρά, η οποία, όπως λέει στο περιοδικό «TV Zapping» δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να χωρίσει με τον αγαπημένο της Παυλίτο.

"Όχι δεν το έχω σκεφτεί και η αλήθεια είναι πως ούτε καν σαν ιδέα μου αρέσει. Σαν Μαρία γιατί τον αγαπώ και γιατί έχω και το Θανασάκη μαζί του, σαν Νικολέττα γιατί έχω τους δικούς μου συναισθηματικούς λόγους. Τόσα χρόνια σ' αυτό το σίριαλ έχω υπάρξει σύντροφος του Μπουλά και δεν θα ήθελα ν' αλλάξει
αυτό".

Την ίδια άποψη ενστερνίζεται η ηθοποιός και στην προσωπική της ζωή, καθώς δηλώνει κατά της απιστίας. "Αν βρεθώ σε σημείο να σκεφτώ να κάνω κάτι, πρώτα χωρίζω και μετά χωρίς τύψεις κάνω ό,τι μου κατέβει. Είμαι πολύ ενοχικός άνθρωπος για να απατήσω. Θα αισθάνομαι για χρόνια δυστυχισμένη", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η όμορφη Νικολέττα μιλάει στη συνέχεια για όσους υποστηρίζουν πως φέτος η σειρά δεν έχει την δυναμική που είχε τις άλλες χρονιές: "Ο κόσμος περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία τη σειρά, με μερικούς, για δικούς τους λόγους να την περιμένουν στη γωνία. Και ογδοντάρια να έκανε το σίριαλ, οι καλοθελητές αυτοί θα έβγαιναν και θα έλεγαν ότι τα επεισόδια δε είναι και τόσο καλά. Είχαν σκοπό τους να πετάξουν το δηλητήριο τους..."

Όσο για τον πώς βλέπει την ιδέα και για τέταρτο κύκλο απαντά: "Why not? Είναι αυτό που λέω, πως το “50 -50” έχει γίνει πλέον θεσμός. Φαντάζεσαι να είναι εξήντα χρονών και να παίζω το Μαράκι -γιαγιά;"
Keywords
Τυχαία Θέματα