«Δεν σας υπολογίζουμε»

Συνάντηση με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής είχε χθες το απόγευμα ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Sportday με στόχο να βρεθούν οι τρόποι για να γίνουν οι αποχωρήσεις των παικτών οι οποίοι φέρεται να μην υπολογίζονται για τη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.

Πρόκειται για τους Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο, Φορναρόλι, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ και Λέτο.

Στο… ραντεβού αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξήγησε

στους άμεσους συνεργάτες του τις αποφάσεις που έχει λάβει για την ομάδα και για το μέλλον κάποιων παικτών και τους ζήτησε να αρχίσουν τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να μπορέσουν να γίνουν οι αποχωρήσεις τους όσο περισσότερο… αναίμακτα γίνεται για το τριφύλλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας οι Αλαφούζος, Γόντικας και Παναγόπουλος είχαν χθες το βράδυ κάποιες επαφές με μάνατζερ των παικτών που είναι στη μαύρη λίστα για να τους ενημερώσουν για τις προθέσεις της διοίκησης.

Τηλεφωνικές επαφές έγιναν με τους μάνατζερ των τριών Ελλήνων: Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο και Σπυρόπουλο, ενώ πληροφορίες υπάρχουν και για επαφή με τον εκπρόσωπο του Φορναρόλι.

Σε αυτή τους ενημέρωσαν ότι πρέπει να αναζητήσουν αλλού το μέλλον των πελατών τους διότι δεν υπολογίζονται. Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα υπάρξει και συνάντηση με τους παίκτες μετά τα Χριστούγεννα.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα