Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σωκράτης

Σύντομα θα διαψευστούν οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τον επαναπατρισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όπως αποκαλύπτει σήμερα (13/03) η στήλη «Τρελός του χωριού» της Sportday.

Στη μεταγραφολογία που έχει προηγηθεί ακούστηκε ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα ήθελαν πολύ να εντάξουν τον διεθνή στόπερ της Βέρντερ Βρέμης στα ρόστερ τους, όμως καμία από τις

δύο δεν θα είχε τη διάθεση να καλύψει το «αλμυρό» συμβόλαιό του.

Το κασέ του 24χρονου παίκτη αγγίζει το 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η γερμανική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο απάντησε με δυσκολία θετικά σε προσφορά 9 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Εν όψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου η Βέρντερ αξιώνει ακατέβατα 10 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που σε καμία περίπτωση δεν θα έδινε καμία ελληνική ομάδα για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Σύμφωνα με τη SportDay, έχουν εμφανιστεί τρεις ομάδες του εξωτερικού που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των Γερμανών και φυσικά το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σωκράτης appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα