Χριστόπουλος: «Μακάρι να τα καταφέρουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει μόνο να κερδίσει πράγματα.
Ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» αναφέρθηκε επίσης στα δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου, για προβλήματα στις σχέσεις των παικτών και του προπονητικού τιμ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Τα διαβάσαμε και γελάγαμε».

Αναλυτικά
οι...
δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου:

«Σίγουρα περίμενα περισσότερα πράγματα από την ομάδα. Τα οποία όμως δεν μπορέσαμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω κυρίως λόγω της τακτικής που ακολούθησε ο αντίπαλος.

Δεν ξέρω αν η εμφάνιση μας ήταν καλή, πάντως σε καμία περίπτωση η εμφάνιση μας δεν ήταν κακή. Όταν τελειώνεις ένα παιχνίδι έχοντας 65% κατοχή μπάλας, και έχοντας αυτή την κατοχή όχι στο δικό σου αμυντικό μισό αλλά στο επιθετικό μισό και στο επιθετικό ένα τρίτο του αντιπάλου, όταν σου αρνείται ο διαιτητής μία φάση κατά την προσωπική μου άποψη, που ήταν πέναλτι μαρς και κόκκινη κάρτα στο 30', όταν κάνεις το γκολ και είναι πιθανόν άκυρο για μερικά εκατοστά, όταν καταφέρνεις να διασπάσεις μία τόσο συμπαγή άμυνα το λιγότερο εφτά-οκτώ φορές, και να μπεις μέσα με προϋποθέσεις για να τελειώσεις τις φάσεις, όταν ο αντίπαλος καταφέρνει μόνο σε μία περίπτωση σε 90' να σε απειλήσει με προϋποθέσεις, τότε αυτή η εμφάνιση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί κακή».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Σέβομαι τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και εγώ και οι παίκτες και η ομάδα. Και τον ευχαριστούμε για τη βοήθεια. Αυτά τα 500, τα 1.000, τα 1.500 άτομα. Γνωρίζω μέσα μου ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΣ που θέλουν να έρθουν στο γήπεδο να συμπαρασταθούν στην ομάδα, και πιθανόν δεν μπορούν. Αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Η 1η αγωνιστική είχε μειώσεις εισιτηρίων σχεδόν 40%, τι στιγμή που ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν θέσει ως στόχο βιωσιμότητας τα εισιτήρια από την πώληση των διαρκείας.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, που έδωσε το υστέρημα του για να πάρει το διαρκείας ή αυτό το εισιτήριο και που μας συμπαραστάθηκε με αυτό τον τρόπο. Και όσος κόσμος θα έρχεται στο γήπεδο, εμείς θα παίζουμε γι' αυτό τον κόσμο, και βέβαια γι' αυτούς που θα είναι απ' έξω και θα ήθελαν να ήταν μέσα».

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο περί κακών σχέσεων μέσα στην ομάδα: «Πρόκειται για μυθεύματα. Χτες στα αποδυτήρια γελούσαμε όλοι. Είμαστε όλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο. Ξέρουμε τι μας γίνεται, και τέτοια περιστατικά δεν μπορούν να μας χαλάσουν την ηρεμία.

Ο Χρήστος Τζάνης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ καλός στη δουλειά του. Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Προς τιμήν του το Σάββατο όταν του ζήτησα να γίνει αλλαγή, έκανε σπριντ για να βγει για να μην χάσει χρόνο η ομάδα. Αυτός ο διάλογος ή οι διάλογοι (με τον Τζάνη) δεν έγιναν ποτέ.

Ο κ. Θωμα
Keywords
Τυχαία Θέματα