«Χρειάζεται δίψα για νίκη και ταπεινότητα»

Στο δρόμο της μετριοφροσύνης και της επιθυμίας για νίκη πρέπει να ξαναμπεί η Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Με αφορμή τα τελευταία δύο παιχνίδια της Γιουβέντους, τα οποία την βρήκαν να χάνει εντός έδρας από τη Σαμπντόρια (2-1) και να φέρνει ισοπαλία στην Πάρμα (1-1), ο Λεονάρντο Μπονούτσι προσπάθησε να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως πλέον Νάπολι και Λάτσιο έχουν πλησιάσει επικίνδυνα στη βαθμολογία την «Μεγάλη Κυρία».

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο και να ξαναβρούμε τη φόρμα μας, γιατί η Λάτσιο και η Νάπολι βρίσκονται μόλις μια «ανάσα» πίσω μας.

Έχουμε ακόμα ένα μικρό προβάδισμα, αλλά πρέπει να ανακτήσουμε τη δίψα για νίκη και την ταπεινότητά μας, προκειμένου να αυξήσουμε και πάλι τη διαφορά», ήταν τα λόγια του 25χρονου αμυντικού για να προσθέσει:

«Στο ματς με τη Σαμπντόρια κάναμε κακή προσέγγιση του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν πολύ σημαντικό μάθημα για μας. Από την άλλη κόντρα στη Πάρμα φανήκαμε πιο προσεκτικοί. Ωστόσο αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν φορές που απλώς δεν παίρνεις τα αποτελέσματα και δε φεύγεις με τους βαθμούς».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Χρειάζεται δίψα για νίκη και ταπεινότητα» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα