Χορηγός επικοινωνίας των βραβείων ΠΣΑΠ η Nova

Για άλλη μια χρονιά η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, ήταν πιστή στο ραντεβού της με το ελληνικό ποδόσφαιρο και υποστήριξε ως χορηγός επικοινωνίας την «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» την οποία και μετέδωσε απευθείας από τη συχνότητα του Νovasports 1 αλλά και διαδικτυακά από το Novasports.gr, σε παρουσίαση Γιάννη Πάγκου και Λίλας Κουντουριώτη.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος

Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε μία βραδιά αφιερωμένη στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές, βράβευσε τους καλύτερους και αυτούς που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά.

Πρόκειται για μία εκδήλωση, όπου επιβραβεύονται οι κόποι και οι επιδόσεις όχι μόνο των «αστέρων» που αγωνίζονται στη Superleague, αλλά και όλων αυτών που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες, λιγότερο προβεβλημένες και που διέπρεψαν, ο καθένας στην κατηγορία του.

Από τον Όμιλο Forthnet, η Κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας Nova, κλήθηκε να βραβεύσει τον καλύτερο προπονητή, όπως αυτός ψηφίστηκε από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, κ. Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αν και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο. Το βραβείο παρέλαβε αντί αυτού ο κ. Γιάννης Μώραλης.

Στις τιμητικές διακρίσεις και βραβεύσεις, ο κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet, βράβευσε τους κ.κ. Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Χορηγός επικοινωνίας των βραβείων ΠΣΑΠ η Nova appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα