«Αξίζαμε την ισοπαλία»

Από τα πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου Ιταλίας, ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς τόνιζε πως θέλει πολύ να φτάσει μέχρι το τέλος του θεσμού, καθώς επιθυμία του είναι να σηκώσει το τρόπαιο με τη Λάτσιο, αλλά και γιατί το κύπελλο είναι ένας σύντομος δρόμος για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Για το λόγο αυτό, το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού, με αντίπαλο τη Γιουβέντους, άφησε ικανοποιημένο τον Βόσνιο τεχνικό, αφού το εκτός έδρας 1-1, δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του.

«Η ισοπαλία είναι,

σε γενικές γραμμές, δίκαιο αποτέλεσμα. Σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού μας… κόλλησαν στην άμυνα, αλλά η ομάδα μου αντέδρασε σωστά σε κάθε δύσκολη κατάσταση, δείχνοντας πως πιστεύει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε καλύτερα το ρυθμό, αλλά στο δεύτερο αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα», ήταν η εκτίμηση του Πέτκοβιτς.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λάτσιο ήταν ο τερματοφύλακας, Μαρκέτι. «Ο Μαρκέτι έκανε σπουδαία εμφάνιση, αλλά θεωρώ πως και οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά. Τους άξιζε η ισοπαλία και είμαι χαρούμενος, αλλά και περήφανος, για όλους τους», είπε ο προπονητής της Λάτσιο.

Όταν, όμως, ο τερματοφύλακας μιας ομάδας είναι ο καλύτερος παίκτης της, αυτό σημαίνει πως οι αντίπαλοι έχασαν πολλές ευκαιρίες. «Είναι αλήθεια πως ο Μαρκέτι έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, αλλά και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ. Για αυτό πιστεύω πως η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν έχασαν μόνο οι αντίπαλοί μας ευκαιρίες… χάσαμε και εμείς», είπε με έμφαση ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Αξίζαμε την ισοπαλία» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα