«Από τους κορυφαίους ο Διαμαντίδης»

Το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη έπλεξε ο Ματίας Σμόντις, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο TOP 16.

Ο πολύπειρος Σλοβένος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό των «πρασίνων», λέγοντας πως: «Ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ακόμα παίζει εκεί και με την μπάλα στα χέρια του, όλα είναι πιθανά», για να προσθέσει πως το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα

να προκριθεί στα play offs της διοργάνωσης, καθώς οι ριζικές αλλαγές που έκανε το καλοκαίρι δεν πρόκειται να τον επηρεάσουν αρνητικά.

«Για πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός ήταν μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη και πιστεύω πως έτσι θα συνεχίσει παρά τις αλλαγές που έχει κάνει. Είναι μια καινούρια ομάδα, με νέο προπονητή, νέο σύστημα και νέο τρόπο παιχνιδιού. Αλλά το σπουδαίο σε αυτό τον όμιλο είναι πως όταν οι παίκτες φορούν τις φανέλες των Παναθηναϊκού, Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το κάθε παιχνίδι γίνεται ξεχωριστό. Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το δεύτερο κομμάτι των 14 ματς. Πιστεύω πως θα δούμε μεγάλες στιγμές μπάσκετ και σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα “ενορχηστρώσει” κάποιες από αυτές. Πιστεύω πως θα προκριθεί στα play offs. Ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ακόμα παίζει εκεί και με την μπάλα στα χέρια του, όλα είναι πιθανά. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έκανε μία καλή regular season. Ο Παναθηναϊκός είναι σκληρός αντίπαλος για να τον περάσεις», δήλωσε ο Ματίας Σμόντις.

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα