«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μου άρεσε να τραγουδάω»

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μου άρεσε να τραγουδάω. Ένιωθα ότι μέσα από αυτό έπαιρνα χαρά. Το παιχνίδι μου ήταν ένα κασετόφωνο στο οποίο έγραφα τη φωνή μου. Άκουγα τα λάθη μου και προσπαθούσα να πω μετά καλύτερα το τραγούδι» λέει στην Espresso η Φανή Δρακοπούλου.

Και συνεχίζει: «Σε όλο αυτό με επηρέασε ο μπαμπάς μου, ο οποίος λάτρευε τη μουσική και το τραγούδι. Στα δεκαέξι μου είχα γράψει τη φωνή μου σε μια κασέτα. Την άκουσε και ενθουσιάστηκε. Με παρότρυνε να το σκεφτώ σοβαρά και να κυνηγήσω

το όνειρό μου. Έτσι στα δεκαεννιά μου πέρασα από μια οντισιόν στη Λάρισα σε ένα ιστορικό νυχτερινό κέντρο που λεγόταν «Ρίο». Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά. Ύστερα βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί έμεινα πέντε χρόνια».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την πορεία που ακολούθησε μετά και για το πώς της ήρθαν τα πράγματα: «Αυτά τα πέντε χρόνια που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Προσπαθούσα κάθε μέρα να γίνομαι και καλύτερη. Είχα βάλει ένα στόχο και ήθελα να πετύχω. Σιγά-σιγά κατάφερα από το άνοιγμα του προγράμματος να φτάσω στην πρώτη θέση και αυτό με πολύ κόπο. Στη συνέχεια, το 2005 ήρθε το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony BMG. Θυμάμαι, τότε οι εταιρείες λειτουργούσαν με έναν πολύ ρομαντικό τρόπο. Ανέβαιναν στη Θεσσαλονίκη και προσπαθούσαν να βρουν νέους τραγουδιστές και να πιστέψουν σ’ αυτούς. Έτσι λοιπόν η εταιρεία μου ήρθε να με δει και να με ακούσει. Την επόμενη μέρα υπέγραψα το συμβόλαιο για τον πρώτο μου δίσκο, ο οποίος κυκλοφόρησε το 2006».

Keywords
Τυχαία Θέματα