Από το στίβο των Ολυμπιακών… στην υπηρεσία αντρών

Η Suzy Favor Hamilton από το στίβο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες κατέληξε στα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας και του Λος Άντζελες όπου και εργάζονταν σαν συνοδός πολυτελείας, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε άντρες που ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν τα απαιτούμενα ποσά.

Η είδηση που αποκάλυψε η ίδια πρώην αθλήτρια, προκάλεσε σάλο στην Αμερική, καθώς η μεσαίων

αποστάσεων δρομέας είχε συμμετάσχει σε τρεις Ολυμπιάδες και είχε διακριθεί σε άλλες σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Η Hamilton που είναι και μητέρα ενός παιδιού, προσέφερε τις υπηρεσίες της σε τιμές που κυμαίνονταν από 600 δολάρια για μία ώρα, μέχρι 1.400 για τρεις ώρες. Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ήταν Kelly Lundy.

Η ίδια δικαιολόγησε τη δραστηριότητά της, λέγοντας πως με τον τρόπο αυτό αντιμετώπιζε την κατάθλιψη και τα προβλήματα από το γάμο της. «Άρχισα να είμαι συνοδός γιατί αυτό μου πρόσφερε πολλούς μηχανισμούς όταν αντιμετώπιζα προβλήματα με το γάμο και τη ζωή μου. Μου παρείχε μια ‘απόδραση’ από τη ζωή που με στραγγάλιζε», έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

«Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ λυπάμαι για όσους πλήγωσα, σαν αποτέλεσμα των πράξεών μου και εκτιμώ απεριόριστα την υποστήριξη από την οικογένεια και τους κοντινούς μου. Είμαι αποφασισμένη να επανορθώσω και να ξαναγίνω καλή μητέρα, σύζυγος, κόρη και φίλη».

Οι παραπάνω φωτογραφίες χρησιμοποιούνταν στο online προφίλ της «Kelly Lundy».

Keywords
Τυχαία Θέματα