Απίστευτο: το 1/3 του πληθυσμού πιστεύει στους εξωγήινους

Νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πεπεισμένος πως υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες ενώ το εντυπωσιακό ποσοστό του 80% υποψιάζεται κουκούλωμα πολλών επισκέψεων ΑΤΙΑ από την κυβέρνηση! Έκπληκτοι έμειναν οι...
επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του National Geographic Channel από τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγαν σε μεγάλο μέρος του αμερικανικού
πληθυσμού.

Περισσότεροι από 80.000.000 Αμερικανοί πολίτες -πάνω από το 1/3 του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ δηλαδή - απάντησαν ότι πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, διαστημόπλοιων και τεχνολογιών πέραν της ανθρώπινης λογικής.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι επίσης ότι μόλις το 2% απάντησε πως θα εξαπέλυε επίθεση σε εξωγήινο, στην περίπτωση που τον έβλεπε μπροστά του.

Το 80% των Αμερικανών δηλώνουν μάλιστα σίγουροι πως ο Λευκός Οίκος έχει καλύψει επισκέψεις εξωγήινων στη γη, λέγοντας ψέματα στον κόσμο ενώ το 10% πιστεύει ότι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του έχει δει UFO στον ουρανό!

«Σε περίπτωση που ένας εξωγήινος σας χτυπήσει την πόρτα, το 22% θα του φερόταν πολύ φιλικά, το 15% θα άρχιζε να τρέχει, το 13% θα κλείδωνε και μόνο το 2% θα προσπαθούσε να τον χτυπήσει», αναφέρει η έρευνα και καταλήγει πως υπάρχει ένα 55% που πιστεύει πως άνδρες με μαύρα κουστούμια απειλούν όσους ανθρώπους έχουν δει εξωγήινους να… κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.
Keywords
Τυχαία Θέματα