Απίστευτο περιστατικό βίας: Αστυνομικοί έδεσαν σε βαν και έσυραν ταξιτζή στη Νότια Αφρική [βίντεο]

Πρωτοφανές περιστατικό αστυνομικής βίας έγινε στη Νότια Αφρική, όπου αστυνομικοί έδεσαν σε βανάκι και έσυραν οδηγό ταξί στο δρόμο για παρακώλυση κυκλοφορίας, με το θύμα να υποκύπτει στα τραύματα του μετά από δύο ώρες.

Απίστευτο περιστατικό βιαιότητας σημειώθηκε στη Νότια Αφρική, όταν 27χρονος οδηγός ταξί Mido Μacia συνελήφθη από την αστυνομία

και αφού τον ξυλοκόπησαν τον έδεσαν σε φορτηγάκι της αστυνομίας και τον έσυραν στο δρόμο. Οι παρευρισκόμενοι, προειδοποίησαν τους αστυνομικούς ότι τραβούσαν σε βίντεο από τα κινητά τους τηλέφωνα το περιστατικό, όμως εκείνοι συνέχισαν ακάθεκτοι, ενώ ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες είπε στην εφημερίδα «Daily Sun» οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με την πόρτα του βαν στο πρόσωπο, ενώ εκείνος τους παρακαλούσε να σταματήσουν. O Macia βρέθηκε νεκρός σε κελί μετά από δυο ώρες.

Η οικογένεια του 27χρονου μετανάστη από την Μοζαμβίκη, υποστηρίζει ότι η αιτία του θανάτου του άτυχου οδηγού ταξί, έγινε για παρακώλυση κυκλοφορίας.

Η ενέργεια αυτή είναι άλλο ένα περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας της αστυνομίας της Νότιας Αφρικής, μετά τα γεγονότα του Αυγούστου, όταν αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν 34 απεργούς στο ορυχείο Marikana.

The post Απίστευτο περιστατικό βίας: Αστυνομικοί έδεσαν σε βαν και έσυραν ταξιτζή στη Νότια Αφρική [βίντεο] appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα