Αντιδράσεις για το βιβλίο της πρώην γραμματέως Χριστοφοράκου

Αντιδράσεις προκαλεί το βιβλίο της πρώην γραμματέως του Μιχάλη Χριστοφοράκου Κατερίνας Τσακάλου που κυκλοφόρησε χθες μαζί με την εφημερίδα Real Νεws.Το βιβλίο...
αν και υπό τον τύπο «μυθιοστορήματος» αναφέρεται σε πολιτικά πρόσωπα, τα οποία περιγράφονται με ψευδώνυμο και τα οποία υποστηρίζει ότι είχαν δοσοληψίες με τον Μ. Χριστοφοράκο.

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ κ. Κ. Τζαβάρας, μιλώντας στον Real Fm 97,8 ζήτησε από τον εισαγγελέα
να καλέσει την Αικατερίνη Τσακάλου για τα όσα αναφέρει στο βιβλίο «Μια ιστορία από μέσα». Ισχυρίσθηκε ακόμα ότι η πρώην γραμματέας του Μιχ. Χριστοφοράκου θα πρέπει να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

«Η δικαιοσύνη σήμερα έχει μια αυτονόητη υποχρέωση να παράσχει προστασία στην κα Τσακάλου, να μπει σε ειδικό καθεστώς προστασίας μαρτύρων, γιατί πράγματι η γυναίκα αυτή γνωρίζει πολύ σημαντικά πράγματα» τόνισε.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας επίσης στον Real Fm 97,8, ήταν επικριτικός για το πολιτικό σύστημα της χώρας, επειδή όπως ανέφερε, «δεν έκανε τίποτα για να σπάσει αυτό το απόστημα».

«Ντρέπομαι που είμαι βουλευτής, ντρέπομαι που αναγκάζεται μία ομάδα δημοσιογράφων να κάνει αυτό που δεν κάνει το πολιτικό σύστημα. Δεν είναι τουλάχιστον τραγικό αυτό που δεν κάνει η πολιτεία να το κάνει μια εφημερίδα;» διερωτήθηκε.
madata
Keywords
Τυχαία Θέματα