Άνοδος της θερμοκρασίας με συννεφιά

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές περιμένουμε σήμερα στα δυτικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ειδικότερα, στην Αττική επικρατούν αραιές νεφώσεις με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Συννεφιά και στη Θεσσαλονίκη με την θερμοκρασία να φθάνει τους 18 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι πνέουν ασθενείς.



Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός:

λίγες νεφώσεις παροδικά τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: αραιές νεφώσεις τοπικά κατά περιόδους πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: αραιές νεφώσεις τοπικά κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση για τα επόμενα 24ωρα

Αύριο, Τρίτη στα δυτικά και πρόσκαιρα στα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στο ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 βαθμιαία στα νότια 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά.

Την Τέταρτη στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης στα δυτικά τη νύχτα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

The post Άνοδος της θερμοκρασίας με συννεφιά appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα