Άνεμος αισιοδοξίας στην ΑΕΚ

Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υποψήφιου επενδυτή στην ΑΕΚ, Δημήτρη Βιντιάδη με αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών πήγε πολύ καλά με τον Δημήτρη Βιντιάδη να κάνει γνωστές τις προθέσεις του αλλά και τις επόμενες κινήσεις του στους οπαδούς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης του Δημήτρη Βιντιάδη και από πλευράς Οriginal έδωσε το «παρών» και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Οι οργανωμένοι οπαδοί εξέφρασαν την

αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι στην ΑΕΚ αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο Δημήτρης Βιντιάδης από την μεριά του ανέλυσε το πλάνο του και υποστήριξε πως και ο ίδιος θα ήθελε να είχε μπει πιο νωρίς στην ΑΕΚ αλλά δεν του το επέτρεψαν οι συνθήκες που επικρατούσαν.

Πάντως, αυτό που βγήκε προς τα έξω είναι πως ο Δημήτρης Βιντιάδης είπε στους οργανωμένους οπαδούς πως μέχρι την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ (μέσα στον Ιανουάριο) θα έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του και θα μπορεί να πάρει το τιμόνι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Η Original θα εκδώσει ανακοίνωση έτσι ώστε να ενημερώσει τους οπαδούς της ΑΕΚ για το τι συζητήθηκε με τον υποψήφιο επενδυτή.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα