Άλλος είχε το όνομα και άλλος της χάρη

Μπορεί ο ΚΑΟΔ να ‘χει το όνομα, αλλά η Καβάλα ήταν… Δράμα, παρουσίασε κακό μπάσκετ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 71-60 από τους φιλοξενούμενους που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα κάλυψαν και τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Κορυφαίος για τους Δραμινούς, ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, Κρις Πάλμερ με 16 πόντους

και άξιους συμπαραστάτες τους Μίτσελ και Κακαρούδη με 16 και 11 πόντους αντίστοιχα, που οδήγησαν τους Δραμινούς στο σπουδαίο διπλό, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Μίτροβιτς με 14 πόντους και Κόλεμαν με 15 αντίστοιχα.

Το ματς

Σε ένα κακό από άποψης ποιότητας πρώτο ημίχρονο, ο ΚΑΟΔ έκανε το λιγότερο… χειρότερο ξεκίνημα με τους παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς και κυρίους του Αμερικάνους να δίνουν μικρό προβάδισμα στην ομάδα. Ο Πάλμερ συνέχισε από τα κατορθώματα της προηγουμένης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα ο ΚΑΟΔ να κλείσει την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 14-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Άγγελου Κορωνιού μπορεί να πλησίασαν κι άλλο τους Δραμινίτες, ωστόσο το ανορθόδοξο και άναρχο μπάσκετ που έπαιζαν δεν τους έδωσε το δικαίωμα να περάσουν μπροστά σε κανένα σημείο της περιόδου. Με ένα ολιγόλεπτο ξέσπασμα ο ΚΑΟΔ ξέφυγε με πέντε πόντους (27-32), η απάντηση της Καβάλας ήταν άμεση με τον Μίτροβιτς να μειώνει στους δύο με ένα από τα τρία τρίποντα του στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο βρήκε τον ΚΑΟΔ μπροστά στο σκορ με 32-34.

Νευρικό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες στο τρίτο δεκάλεπτο με την Καβάλα να δίνει ευκαιρίες στον ΚΑΟΔ να ξεφύγει στο σκορ, αλλά με τους Δραμινούς να μην μπορούν να την εκμεταλλευτούν. Στο 39-45, οι πάικτες του Μάρκοβιτς έδειχναν ικανοί να δημιουργήσουν μία διαφορά ασφαλείας, ωστόσο συνεχόμενες λάθος επιλογές στην επίθεση, έδωσαν το δικαίωμα στην Καβάλα να φέρει το ματς στα ίσα (45-45). Όχι για πολύ όμως, καθώς μέσω της καλής του άμυνας ο ΚΑΟΔ κατάφερε να κλέψει μπάλες και να τρέξει στο γήπεδο, πηγαίνοντας στην τέταρτη περίοδο με προβάδισμα εφτά πόντων (45-52).

Ότι δεν μπορούσε να κάνει σε όλο το παιχνίδι ο ΚΑΟΔ, το κατάφερε στην τέταρτη περίοδο, όταν και έσφιξε την άμυνα του και βρήκε λύσεις στην επίθεση, παίρνοντας για πρώτη φορά στο ματς διψήφια διαφορά (47-57). Η Καβάλα προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε τίποτα άλλο πέρα από το να ακολουθεί στο σκορ που ξέφυγε μέχρι και στους 19 πόντους (49-68). Από εκεί και πέρα το ματς χάθηκε τελείως για την ομάδα του Άγγελου Κορωνιού , με τον ΚΑΟΔ να πανηγυρίζει σημαντική νίκη παραμονής (60-71) καλύπτοντας και τη διαφορά του πρώτου αγώνα με τους Αργοναύτες.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 32-34, 45-52, 60-71

Καβάλα (Κορωνιός): Πάνος 2, Αράπης,Άρμπετ 9, Καλαμπάκας, Στυλιάνου, Στεφανίδης 7, Μιλόσεβιτς, Βελισσαρίου, Μίτροβιτς 14, Ταϊρού 5, Κρστέβσκι 2, Κόλεμαν 15, Ατσάρα 6

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης, Νόουλς 6, Καλαϊτζίδης, Ακεψιμαϊδης 5, Μπένας 2, Μίτσελ 16, Μπάβτσιτς 10, Κακαρούδης 11, Ζάρας 3, Ιωάννου, Πάλμερ 16, Ρόου 2

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Άλλος είχε το όνομα και άλλος της χάρη appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα