Άλλοι δυο απατεώνες ηλικιωμένων στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Απτόητοι συνεχίζουν την δράση τους οι απατεώνες που εξαπατούν ηλικιωμένους στην Λάρισα, παρά τις πρόσφατες συλλήψεις. Άλλοι δυο, που παρίσταναν τους λογιστές, έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., αφού...
πρώτα κατάφεραν να ξεγελάσουν δύο γερόντισσες. Όμως την ίδια ώρα μια γυναίκα εξαπατούσε άλλη μια ηλικιωμένη.

Οι δύο απατεώνες, 31 και 40 χρόνων, εμφανίζονταν
στα ανυποψίαστα θύματά τους στη Λάρισα, παριστάνοντας τους λογιστές που τάχα είχαν στείλει οι γιοι ή οι κόρες τους για να τους πληρώσουν για τις υπηρεσίες που τους προσέφεραν. Έτσι, ο πρώτος εξαπάτησε μία 77χρονη γυναίκα που πείστηκε να του δώσει 450 ευρώ. Φαίνεται, όμως, πως δεν του φάνηκαν αρκετά, γιατί βρήκε μια πρόφαση να μπει στο σπίτι της, το ερεύνησε αθόρυβα και άρπαξε άλλα 750 ευρώ.

Ο δεύτερος δράστης, χρησιμοποιώντας και αυτός το κόλπο του λογιστή «μαϊμού», κατάφερε να ξεγελάσει μια 82χρονη και να της αποσπάσει 1.500 ευρώ. Όμως, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος πρόλαβαν να εξαφανιστούν, καθώς η κομπίνα αποκαλύφθηκε γρήγορα. Οι γριούλες έδωσαν σαφή περιγραφή τους, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τα θύματά τους αναγνώρισαν.

Όμως, μια άγνωστη γυναίκα που έχει εντοπιστεί σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας να εξαπατά ηλικιωμένες, έβαλε γυαλιά στους άνδρες «συναδέλφους» της. Πρόσφατα χτύπησε στη Λάρισα, όπου πλησίασε μια 83χρονη παριστάνοντας την συμβολαιογράφο που δήθεν είχε στείλει η την κόρη της για να της παραδώσει ένα συμβόλαιο για την αγορά κατοικίας. Η γριούλα πείστηκε και έδωσε 300 ευρώ στην άγνωστη, που έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται.
PROTO THEMA
Keywords
Τυχαία Θέματα