Αλλοδαπός είχε διαρρήξει 44 αυτοκίνητα

Σαράντα τέσσερις κλοπές από αυτοκίνητα και επτά απόπειρες κλοπών στο Ηράκλειο είχε διαπράξει το τελευταίο δίμηνο ένας 38 χρόνος από την Τυνησία, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς επ’ αυτοφώρω την ώρα που είχε διαρρήξει ένα ακόμη αυτοκίνητο.

Από την αστυνομική έρευνα, που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 38χρονος, κατά

το τελευταίο δίμηνο, διέρρηξε ακόμη δύο φορές το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ. Επίσης, τρεις ακόμα φορές είχε ανοίξει το ίδιο όχημα χωρίς να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.

Στο πλαίσιο προανάκρισης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από την αρχή του προηγούμενου μήνα διέπραξε συνολικά 44 κλοπές και 7 απόπειρες κλοπής, από επιβατηγά, και φορτηγά αυτοκίνητα, στο Ηράκλειο, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, φορητούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, ραδιοκασετόφωνα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Στην κατοχή του 38χρονου, κατά τη στιγμή της επ’ αυτοφώρω σύλληψής του, αλλά και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από αντικείμενα – προϊόντα κλοπής όπως κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια, σακίδια ταξιδίου, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, συσκευές αναπαραγωγής ήχου.

Ακόμη βρέθηκαν πλήθος από διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 2.156 ευρώ. Η προανάκριση και η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Αλλοδαπός είχε διαρρήξει 44 αυτοκίνητα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα