«Αληθινός ηγέτης ο Δημήτρης Διαμαντίδης»

Μπορεί ο Νικ Καλάθης να συνεχίζει την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Κούμπαν αλλά δεν ξεχνάει τις ημέρες που πέρασε στο «τριφύλλι» και όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκθειάζει τον Δημήτρη Διαμαντίδη...
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μιλώντας στη ρωσική ιστοσελίδα «championat.com», αναφέρθηκε στον αρχηγό του «τριφυλλιού», χαρακτηρίζοντάς τον αληθινό ηγέτη και έναν παίκτη που είναι σχεδόν τέλειος.

Ο Καλάθης μίλησε ακόμα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λέγοντας πως κάθε παιχνίδι είναι διασκεδαστικό μαζί
του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καλάθης είπε:

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και το πώς είναι να βρίσκεται για μία τριετία στη σκιά του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Δεν είναι καθόλου σπατάλη χρόνου. Αντίθετα το να παίζει με έναν τέτοιο συμπαίκτη είναι μεγάλη τιμή. Για να μην αναφέρω το γεγονός πως δίπλα στον Δημήτρη μπορείς να μάθεις πολλά για τη θέση του πόιντ γκαρντ. Είναι ένας αληθινός ηγέτης, είναι σχεδόν τέλειος. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει δοκιμάσει στο ΝΒΑ».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το αν έχει μιλήσει μαζί του από τότε που πήγε στη Λοκομοτίβ: «Δεν ήταν δυνατόν μέχρι στιγμής, αλλά ελπίζω να το κάνω και να του ζητήσω κάποιες συμβουλές. Με τον Ομπράντοβιτς κάθε παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, ειδικά αν το ίδιο λάθος γινόταν δύο φορές (γέλια). Δε θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτό που πάντα μου έκανε εντύπωση είναι ενέργεια που είχε, αλλά και το γεγονός πως είχε πάντα επιχειρήματα σε ό,τι έλεγε».
Keywords
Τυχαία Θέματα