Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Τετάρτης.

143. ΒΑΡΕΖΕ-ΤΣΕΖΕΝΑ

(Το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει χθες). Η Βαρέζε είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και σίγουρα έχει προβάδισμα για τη νίκη. Η απουσία, όμως, του αρχηγού Νέτο Περέιρα την αδυνατίζει πολύ επιθετικά και αντιμετωπίζει μία Τσεζένα που είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Δεν είναι για 1,75 ο άσος, οπότε καλύτερα να περιμένουμε εικόνα από το live.

167.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πολύ πιο άνετος βαθμολογικά πλέον ο Πλατανιάς και με σούπερ ψυχολογία μετά τις τρεις σερί νίκες του, φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στον Αστέρα, που είναι η μία από τις δύο ομάδες που φέτος έβγαλαν διπλό στα «Περιβόλια» σε πρωτάθλημα και κύπελλο (7-4-2). Άλλη κλάση οι Αρκάδες αλλά με προβλήματα τραυματισμών και με την ευκαιρία να διορθώσουν οποιαδήποτε γκέλα στον επαναληπτικό της Τρίπολης.

168. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ματς που θα κρίνει πολλά στην πρώτη τετράδα, αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ξεχωρίζει και το 8-2-0 εκτός έδρας της ΑΕΚ Λάρνακας. Ξεκάθαρη τριπλή το παιχνίδι, μπορεί να πάει οπουδήποτε.

169. ΛΟΡΙΑΝ-ΜΠΡΕΣΤ

Χάνει πριν μπει καν να παίξει η Μπρεστ με τη Λοριάν, από την οποία έχει χάσει επτά συνεχόμενες φορές εκτός έδρας. Ανοιχτά είναι τα ματς της γηπεδούχου στο πρωτάθλημα, μπορεί να βασιστεί στη σκληρή της έδρα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και εμείς μπορούμε να ρισκάρουμε στο να το κάνει με over.

170. ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο για τη Βέροια που σύμφωνα με τις προθέσεις του Καλαϊτζίδη θα παραταχθεί με αλλαγές. Ο Πανθρακικός παρόλο που και αυτός ανησυχεί με τη βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα και πιθανόν να αγωνιστεί και ο ίδιος με αλλαγές μπορεί παρόλα αυτά να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης. Στο 1,875 βρίσκουμε στην myBet. το ασιατικό διπλό +0,25. 171. ΜΕΡΣΙΝ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ Τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο κύπελλο Τουρκίας για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Μερσίν έχει αδιαφορήσει για το θεσμό και μετράει 0-0-5 με γκολ 3-17 μέχρι τώρα και θα παραταχθεί και σήμερα με αναπληρωματικούς. Το διπλό έχει πέσει σε αποδόσεις κοντά στο 1,55, ωστόσο δεν λέει κάτι, αφού η Εσκισεχίρσπορ ακόμα και να κερδίσει δεν είναι εξασφαλισμένη για την πρόκριση (αν στο άλλο ματς κερδίσει η Αντάλιασπορ). 172. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ Η Τραμπζονσπόρ είναι βελτιωμένη μετά την αλλαγή του τεχνικού της. Προκρίνεται ως πρώτη με νίκη ή ισοπαλία, αλλά περνάει ακόμα και με ήττα! Θα αποκλειστεί μόνο αν χάσει με 4 γκολ και πάνω και παράλληλα κερδίσει η Εσκισεχίρσπορ. Η Αντάλιασπορ θέλε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Εσκισεχίρσπορ. Δεν προκύπτει επιλογή από το ματς, αφού οι γηπεδούχοι «βολεύονται» με τρία αποτελέσματα. 173. ΤΣΒΟΛΕ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝΝοκ-άουτ ημιτελικός του κυπέλλου. Ξεκάθαρο φαβορί η Αϊντχόφεν, όμως οι αποδόσεις του διπλού (1,44) δεν έχουν αξία, καθώς μιλάμε για έναν νοκ-άουτ ημιτελικό που οι γηπεδούχοι θα… καταθέσουν την ψυχή τους για να βρεθούν στον τελικό. Η ισοπαλία και το ενδεχόμενο να έχουμε παράταση φτάνει μέχρι και στο 4,60!

174. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΜΠΟΧΟΥΜ

Ο πιο «σύντομος» δρόμος για την Ευρώπη είναι μέσω κυπέλλου και στη Στουτγάρδη το γνωρίζουν καλά αυτό. Εδώ και καιρό ψάχνουν μια πειστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους και το ματς με την αδύναμη εκτός έδρας και μία κατηγορία κάτω Μπόχουμ είναι η καλύτερη ευκαιρία.

175. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός έδρας ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα λυγίζει τους αντιπάλους του εύκολα ή δύσκολα κρατώντας συχνά το μηδέν στην άμυνα και φέρνοντας σκορ 0-1/0-2/1-2. Δεν αναμένεται να είναι εύκολη λεία ο ΠΑΣ στα Γιάννενα που μόνο με θαύμα θα αποκλείσει τους ερυθρόλευκους. Αντί για το χαμηλό διπλό του 1,57 μπορούν να παιχτούν τα σκοράκια 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1 που δίνουν μέση απόδοση 1,90 στην myBet..

176. ΒΙΛ-ΖΥΡΙΧΗ

Νοκ-άουτ προημιτελικός κυπέλλου. Ομάδα της δεύτερης κατηγορίας η Βιλ (3η θέση), που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε στην παράταση την Γιουνγκ Μπόις. Υποψιασμένη θα κάνει το σύντομο ταξίδι η Ζυρίχη που είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη μετά τη διακοπή. Δίκαιο το 1,70 του διπλού.

177. ΤΟΥΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Νοκ-άουτ προημιτελικός κυπέλλου. Η Τουν είναι από τις ομάδες που φέτος έχουν κερδίσει τη Βασιλεία και εντός έδρας αποκτάει άλλη δυναμική. Η Βασιλεία είναι καταπονημένη από τα συνεχή παιχνίδια και τόσο συνολικά όσο και με την έλευση του Γιακίν τις γκέλες τις κάνει εκτός έδρας. Πιο δύσκολο από ό,τι δείχνει το 1,80 του διπλού.

178. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Ντέρμπι κορυφής είναι το παιχνίδι με τις Άντερλεχτ (13-2-0) και Ζούλτε Βάρεγκεμ (10-5-0) να παραμένουν αήττητες εδώ και 15 αγωνιστικές και στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είναι φυσικά το φαβορί, αλλά το 1,44 που βρίσκουμε στον άσο είναι πολύ μικρό για να κοντράρεις μια ομάδα όπως η Ζούλτε που έχει ηττηθεί μόνο μία φορά φέτος εκτός έδρας (8-3-1) και η ήττα αυτή ήταν στα τέλη Αυγούστου. Στο 1,825 βρίσκουμε το +1,25 ασιατικό διπλό στην myBet., το οποίο εξασφαλίζει κέρδος και σε περίπτωση ήττας των φιλοξενούμενων με ένα γκολ διαφορά.

179. ΑΑΡΑΟΥ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Νοκ-άουτ προημιτελικός κυπέλλου. Μάχη πρωτοπόρων της δεύτερης και πρώτης κατηγορίας. Σοβαρή τη φετινή χρονιά η Γκρασχόπερς, δυναμικά επέστρεψε και το 2013, όπου δεν έχει δεχτεί γκολ. Μια χαρά δείχνει το 2,10 του διπλού.

180. ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ-ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ

Έχει κάνει πολλές γκέλες εντός η Βάκερ (4-0-7) και η Νέουσταντ είναι σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση. Δεν προκύπτει κάτι από το εξάποντο παραμονής.

181. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Καμία από τις δύο δεν έχει νίκη μετά τη διακοπή, η Ραπίντ όμως έπαιξε με Αούστρια και Σάλτσμπουργκ. Μικρό προβάδισμα στον άσο (1,85).

182. ΡΙΝΤ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Με τον τρόπο που πήγε στη διακοπή η Αούστρια με τον ίδιο επέστρεψε και είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας ρεκόρ 11-1-0 στα 12 τελευταία στο πρωτάθλημα και διαθέτοντας μακράν τον καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό (9-2-0). Φιλότιμη η Ριντ και με καλή παράδοση, αλλά τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά και δύσκολα θα μπορέσει να φέρει αντίσταση στην Αούστρια, από την οποία έχει ήδη ηττηθεί δύο φορές τη φετινή σεζόν. 2,20 πληρώνει το διπλό στην myBet, αξίζει και το 3,50 στην ίδια εταιρεία για το 2 & over, έτσι όπως ήρθαν δηλαδή και οι εννιά τελευταίες νίκες της Αούστρια.

183. ΑΝΤΜΙΡΑ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

0-1-10 μετράει η Αντμίρα στα 11 τελευταία και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη Σάλτσμπουργκ εκτός της νίκης. Το 1,50, όμως, δεν εμπνέει για τη φετινή Σάλτσμπουργκ.

184. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Πρόωρος τελικός στο γερμανικό κύπελλο, Μπάγερν και Ντόρτμουντ είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες τις χώρας, ενώ εκείνη του Κλοπ είναι η μόνη που αποδεδειγμένα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους Βαυαρούς. Σωστά μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, με τη Μπάγερν να είναι φαβορί του ,70+, η επιθετική ικανότητα των φιλοξενούμενων μας οδηγεί στο αμφίσκορο, που πληρώνει 1,66 στην myBet.

185. ΛΩΖΑΝΝΗ-ΣΙΟΝ

Νοκ-άουτ προημιτελικός κυπέλλου. Αμφίρροπο ματς όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, η Σιόν πορεύεται πλέον με τον Γκατούζο ως υπηρεσιακό τεχνικό!

186. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΤΣΕΛΣΙ

Νοκ-άουτ ματς για τη φάση των «16», σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Τσέλσι. Όσο μεγάλη και αν είναι η διαφορά δυναμικότητας και σε όσο κακή κατάσταση και αν είναι οι γηπεδούχοι, μιλάμε για κύπελλο Αγγλίας και το 1,40 του διπλού δεν έχει καμία αξία. Ματς που πιθανότατα θα μας απασχολήσει στο live.

187. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ

Να συνέλθει από τη βαριά ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ θα προσπαθήσει η Μπράντφορντ που έχει μείνει πίσω στην υπόθεση ανόδου. Σε επίπεδο πρωταθλήματος καμία από τις δύο δεν είναι καλή κατάσταση και το ματς περνάει στην κατηγορία no bet.

188. ΜΠΑΡΙ-ΒΕΡΟΝΑ

Συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα για την Μπάρι με την κατάσταση στην ομάδα να είναι έκρυθμη, μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό η Βερόνα φεύγοντας με νίκη από το «Σαν Νικόλα». Στο 2,45 το διπλό.

189. ΑΓΙΑΞ-ΑΛΚΜΑΑΡ

Μονός αγώνας που οδηγεί στον τελικό κυπέλλου, συνήθως αυτά τα ματς συνοδεύονται από αρκετά τέρματα πόσο μάλλον όταν αναμετρώνται δύο ομάδες που προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα και αναζητούν αγωνιωδώς τη νίκη ψυχολογίας.

190. ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Όσα βάλουμε και όσα φάμε είναι οι δύο ομάδες και αυτό μπορεί να βολεύει την Ινβερνές, όμως δεν έχει κάνει καλό στη Νταντί. Ο άσος έχει τύχη, εμείς θα πάμε σε πιο… ασφαλείς επιλογές με το over 3 της myBet στο 2,025 να αξίζει το ρίσκο.

191. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΣΕΛΤΙΚ

Η Σέλτικ αν πάρει σοβαρά οποιοδήποτε ματς στη Σκωτία τότε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, όμως καθώς ακολουθούν δύο κρίσιμα ματς για κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λένον ενδέχεται να κάνει rotation και όπως έχει συμβεί φέτος ουκ ολίγες φορές κανείς δεν θα έδινε περαιτέρω σημασία σε μια πιθανή απώλεια βαθμών. Ενδιαφέρον το +1 των γηπεδούχων, πιο βάσιμες οι ελπίδες για το GG που προσφέρεται στο 1,72 στην myBet

192. ΝΤΑΝΤΙ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Το 1,91 της myBet δεν είναι καμία ευκαιρία, όμως στη Νταντί έχουν πάρει απόφαση ότι η ομάδα θα υποβιβαστεί και η Σεντ Τζόνστον τέτοια ματς λογικά πρέπει να τα καθαρίζει αν θέλει να έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση.

193. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ-ΧΑΡΤΣ

Τέταρτο ματς χωρίς γκολ για την Σεντ Μίρεν είναι πολύ και η ομάδα μπορεί να διακόψει αυτό το αρνητικό σερί απέναντι στην τραγική αμυντικά Χαρτς. Και οι φιλοξενούμενοι πάντως έχουν εύκολο το γκολ τελευταία, το over στο 2,02 της myBet αξίζει ως επιλογή.

194. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ-ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Πολλές οι ισοπαλίες και των δύο ομάδων στα πρόσφατα ματς, τις περισσότερες εκτός έδρας έχει η Κιλμάρνοκ (4-7-3). 3,25 πληρώνει το Χ.

195. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ-ΑΛΟΑ

Ντέρμπι μεταξύ ομάδων που βρίσκονται εντός των μπαράζ και είναι τόσο αμφίρροπο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Ξεχωρίζουν και τα πέντε συνεχόμενα under των γηπεδούχων.

196. ΠΑΡΙ ΣΖ-ΜΑΡΣΕΪΓ

Η Παρί θα υποδεχτεί φέτος για τρίτη φορά τη Μαρσέιγ και στις δύο προηγούμενες κέρδισε με 2-0 σε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα. «Λίγοι» οι Μαρσεγέζοι φέτος στα ντέρμπι, με την ομάδα του Αντσελότι να έχει κάνει συνήθεια τις νίκες με μηδέν παθητικό, μετρώντας και 8-1-0 στα εννιά τελευταία εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενη μόνο τρία γκολ!

197. ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μονόδρομος φαντάζει η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου για τη Σεβίλλη αν θέλει να βρεθεί του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 2-1 του πρώτου ματς είναι ένα σκορ που εύκολα ανατρέπεται και τα δεδομένα είναι με το μέρος της, αφού έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στην Ατλέτικο και μετά την έλευση του Έμερι μετράει 4-0-0 εντός έδρας. 2,025 πληρώνει ο -0,25 ασιατικός άσος στην myBet

198. ΙΚΙΚΕ-ΕΜΕΛΕΚ

Με 2/2 ήττες ξεκίνησε τον όμιλο η Ικίκε (Χιλή) και η Έμελεκ (Ισημερινός) έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα δύο πρώτα ματς (1-0-1) κόντρα στα «μεγαθήρια» του ομίλου. Προς τα δεξιά γέρνει το ματς.

199. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΛΑΜΠ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τη Μπόκα στο Εκουαδόρ που ξεκίνησε στραβά τις υποχρεώσεις της στο Λιμπερταδόρες με εντός έδρας ήττα από την Τολούκα. Επιθετικά παίζει η Μπαρτσελόνα ειδικά στο γήπεδο της που παίρνει τρομερή ώθηση από τον κόσμο της. Πιθανό το GG στο 1,90 της myBet

200. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Με ισοπαλία ξεκίνησε η Κορίνθιανς και με ήττα η Μιγιονάριος (Κολομβία), μπερδεμένο ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από το θάνατο ενός 14χρονου την προηγούμενη αγωνιστική από ρίψη φωτοβολίδας οπαδών της Κορίνθιανς.

1-0-1 μετράνε και οι δύο ομάδες στον όμιλο, η Φλουμινένσε ταξίδεψε στη Χιλή με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και είναι αρκετά πιθανό να το καταφέρει. Στο 1,97 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ ΜΕ 100€ ΔΩΡΟ ΤΩΡΑ!

The post Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
ειδήσεις, live, ΑΕΚ, βεροια, mybet, γκολ, εμφάνιση, ολυμπιακος, εταιρεία, σετ, μπαρτσελονα, δωρο, enimerwsi, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αξια, Καλή Χρονιά, ολυμπιακοί αγώνες, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, εδρα, ζυριχη, ηττα, κοντρα, μπαρτσελονα, παιχνιδια, τυχη, χιλη, ψυχολογια, ωθηση, αξιζει, αμυνα, απωλεια, γκολ, γινει, γηπεδο, γιαννενα, δειχνει, δρομος, διπλο, δωρο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκουαδορ, εμφάνιση, επτα, εταιρεία, ευρωπη, ιδια, ιδιο, ημιτελικος, υποθεση, θαυμα, εικονα, ινβερνες, κυπελλο, λωζάννη, ματια, μοιρα, μηδεν, μικρο, νικη, νοκ, ομαδα, παμε, προβληματα, ψυχη, ρεκορ, ριψη, ρισκο, σεβιλλη, σεζον, σερι, σετ, σιγουρα, σιον, σκωτια, σουπερ, τρια, τριτη, τσβολε, τσελσι, φευγοντας, φυσικα, φτανει, φορα, χαρα, αγωνας, enimerwsi, ιδιαιτερα, μεινει, μια φορα, μπροστα, mybet, ομαδες, παιχνιδι, ταξιδι, θεσεις, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα