To Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova

Οι συνδρομητές της Nova και λάτρεις του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μέσω του Novasports4 το διήμερο 1-2 Μαρτίου το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βραχάτι με την συμμετοχή
του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Κηφισιάς.

Στον πρώτο ημιτελικό τη Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 17.30, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό στις 20.00 ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ, με έπαθλο την είσοδο στο τελικό του Σαββάτου 2 Μαρτίου.

Η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, έχει ετοιμάσει πανδαισία μεταδόσεων, με την απευθείας κάλυψη των δύο ημιτελικών και του τελικού, ενώ θα έχει εκπομπές πριν και μετά τη λήξη των αγώνων. Επίσης σήμερα στις 19.00 στο πλαίσιο της εκπομπής «Στο Φιλέ» θα προβληθεί εκτενές ρεπορτάζ από την συνέντευξη Τύπου εν όψει της διοργάνωσης.

Στην παρουσίαση των εκπομπών θα είναι ο Παντελής Λώλης, στις περιγραφές των αγώνων ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μας μεταφέρει ο Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Στον σχολιασμό των αγώνων θα είναι ο κορυφαίος προπονητής της περσινής περιόδου με τον Παμβοχαϊκό, Νίκος Ζαλμάς, ενώ τα δικά του προγνωστικά θα κάνει και ο παλιός άσος του Ολυμπιακού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μάριος Γκιούρδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των αγώνων και των εκπομπών του Novasports4 έχει ως εξής:


Hμιτελικοί
Παρασκευή 1 Μαρτίου

17:00 Final Four League Cup 2013 «Nίκος Σαμαράς» – Pre Game
17:30 Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κηφισιά
20.00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
22:00 Final Four League Cup 2013 «Nίκος Σαμαράς» – Post Game

Τελικός
Σάββατο 2 Μαρτίου

16:30 Final Four League Cup 2013 «Nίκος Σαμαράς» – Pre Game
17.00 Νικητής Α΄ημιτελικού – Νικητής Β΄ημιτελικού
19:00 Final Four League Cup 2013 «Nίκος Σαμαράς» – Post Game


Εκδήλωση στο Κατάστημα της Forthnet στη Κόρινθο

Με αφορμή το Final Four οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία, το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12:00, στο Κατάστημα Forthnet στην Κόρινθο (Γεωργίου Παπανδρέου 21), να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές.

Τα αστέρια των ομάδων θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν μπάλες, ενώ οι φίλοι του αθλήματος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τους παίχτες

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post To Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα