«Taste like Greece» σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών

Έντεκα επιχειρήσεις από το χώρο των τροφίμων και των ποτών έδωσαν το “παρών” στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ).

Οι επιχειρήσεις παρουσίασαν τα προϊόντα τους με το λογότυπο “Taste like Greece”, στη διεθνή έκθεση IFE, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Η έκθεση IFE γίνεται κάθε δύο χρόνια από το 1979 και είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών. Αυτό φαίνεται και στη φετινή συμμετοχή, καθώς παρουσιάστηκαν 1.100 προϊόντα από 55 χώρες.

Το προϊόν

της κάθε εταιρείας προβάλλεται μέσω εκδηλώσεων, όπως σεμινάρια, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων και συναντήσεις εκπροσώπων επιχειρήσεων.

Ο ΟΠΕ σημείωσε με ανακοίνωση του ότι: “Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την οργάνωση της ελληνικής συμμετοχής και την πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού επιχειρηματικών συναντήσεων και δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε μελλοντικές δράσεις του ΟΠΕ, που στοχεύουν στη στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων”.

The post «Taste like Greece» σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα