O Βασιλιάς της Απιστίας μιλάει στο Nooz.gr

Μία ημέρα πριν τη Γιορτή των Ερωτευμένων, ο “Βασιλιάς της Απιστίας” και ιδρυτής του ashleymadison.com, Noel Biderman, μιλάει στο Nooz.gr για το μεγαλύτερο site γνωριμιών για δεσμευμένους, που λειτουργεί από το 2002 και σήμερα αριθμεί πάνω από 17 εκατομμύρια μέλη!

Κι αν νομίζετε ότι το θέμα δεν σας αφορά, μάλλον εθελοτυφλείτε αφού όλοι οι παντρεμένοι είναι εν δυνάμει άπιστοι ή κερατάδες…

“Οι άνθρωποι πάντα

απατούσαν τους συντρόφους τους“, μας λέει ο κ. Biderman, απλώς στις μέρες μας παρέχεται και το καταλληλότερο μέσο για να αποκτήσουν μια ή περισσότερες κρυφές παράλληλες σχέσεις: το Διαδίκτυο!

Η Ashley Madison είναι η παγκόσμια πρώτη υπηρεσία εξωσυζυγικών ραντεβού για εχέμυθους και διακριτικούς συντρόφους και για να ακριβολογούμε έχει 17.775.000 ανώνυμα μέλη.

Σήμερα το ημερολόγιο γράφει 13 Φεβρουαρίου 2013 και το πασίγνωστο site κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Απιστίας”… γνωστή και ως “Mistress Day”.

Ερευνώντας την απιστία, ο Noel Biderman και η ομάδα του ανακάλυψαν ότι περίπου το 20% των αντρών αγοράζουν δύο δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα για τη γυναίκα τους κι ένα για την ερωμένη τους.

Ο κ. Biderman δεν διεκδικεί τα εύσημα για την καθιέρωση του εορτασμού της Γιορτής των Άπιστων, παραδέχεται όμως ότι την “εκμεταλλεύεται” με τον καλύτερο τρόπο για να προωθεί τις διαφημιστικές καμπάνιες της Ashley Madison ή για να κάνει ένα νέο άνοιγμα σε μία χώρα… καλή ώρα όπως στην Ελλάδα!

“Η Ζωή είναι Σύντομη. Κάνε μια σχέση”

Οι ημέρες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ashleymadison.com είναι οι Δευτέρες, καθώς και η επομένη της Γιορτής των Ερωτευμένων, των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τον ιδρυτή του site. Αυτές τις ημέρες οι περισσότεροι άπιστοι ή εν δυνάμει άπιστοι “καταφεύγουν” στην Ashley Madison.

“Αν ένα ζευγάρι περάσει άλλο ένα ‘αδιάφορο’ Σαββατοκύριακο ή αν μια οικογενειακή γιορτή καταλήξει σε άλλον έναν ομηρικό καυγά, τότε εκείνος που αισθάνεται δυσαρεστημένος ή εγκλωβισμένος στο γάμο του θα πει ‘αρκετά ανέχτηκα, θα κάνω κάτι διαφορετικό για τον εαυτό μου’ και θα αποφασίσει να ζήσει μια περιπέτεια με τη βοήθεια της Ashley Madison”, μας εξηγεί ο Noel Biderman.

Άλλωστε το μότο της εταιρείας δεν είναι τυχαίο: “Η Ζωή είναι Σύντομη. Κάνε μια σχέση”.

“Το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών της Ashley Madison είναι παντρεμένοι άντρες ηλικίας από 30 έως 60 ετών, ενώ οι περισσότερες γυναίκες-μέλη της ιστοσελίδας είναι ανύπαντρες, με μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 30″, αναφέρει ο κ. Biderman. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι περίπου το 30% – 40% των παράνομων δεσμών δημιουργείται μεταξύ παντρεμένων και αδέσμευτων.

“Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι ένα σατανικό μυαλό που, με στόχο το κέρδος, προσπαθεί να πείσει τους παντρεμένους να κάνουν έναν παράνομο δεσμό”, λέει ο 42χρονος Καναδός ιδρυτής της ιστοσελίδας και δεν κρύβει ότι πρώτα απ’ όλα είναι ένας επιχειρηματίας.

Όμως, κατά την άποψή του, η ashleymadison.com κατάφερε να γίνει το πιο επιτυχημένο website, γιατί χιλιάδες άπιστες και άπιστοι σύζυγοι που εγγράφονται καθημερινά στην ιστοσελίδα αναζητώντας μια σχέση, είναι άνθρωποι ενήλικες που συνειδητά επιλέγουν να μην διαλύσουν την οικογένειά τους αλλά να δημιουργήσουν μία εξωσυζυγική σχέση.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, όμως αν ανακάλυπτε ότι η γυναίκα του τον απατά σίγουρα δεν θα κατηγορούσε, όπως μας είπε, μια ιστοσελίδα ή το ξενοδοχείο όπου βρήκε καταφύγιο με τον εραστή της ή το i-phone που χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν.

Η “τύχη” της ashleymadison.com στην Ελλάδα…

Ο Noel Biderman πιστεύει ότι πολλοί Έλληνες θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η ashleymadison.com για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η ιστοσελίδα εγγυάται πως μπορεί κανείς να κλείσει το τέλειο εξωσυζυγικό ραντεβού και δεύτερον γιατί ευνοούν οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

Οι περισσότεροι συνάπτουν παράνομο ερωτικό δεσμό με άτομα από τον εργασιακό τους χώρο ή στρέφονται στο διαδίκτυο (σ.σ. Facebook ή site γνωριμιών για αδέσμευτους) αναζητώντας έναν πιθανό εραστή. Όμως αυτό που ξεχωρίζει την ashleymadison.com από τις υπόλοιπες πλατφόρμες γνωριμιών, σύμφωνα με τον κ. Biderman, είναι το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει την τέλεια εξωσυζυγική σχέση!

“Σε εμάς μπορεί κανείς να βρει το τέλειο ραντεβού χωρίς να το ανακαλύψει κανείς“, λέει χαρακτηριστικά.

Οι δεσμευμένοι που θα μπουν στον πειρασμό να αναζητήσουν μία σχέση μέσω της ιστοσελίδας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το μυστικό τους είναι καλά φυλαγμένο, καθώς η ashleymadison.com υπόσχεται πάνω απ’ όλα εχεμύθεια, κανόνες συμπεριφοράς και ασφάλεια.

Εχεμύθεια και ασφάλεια, για να μην σας πιάσουν στα πράσα – όπως θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που δημιουργούσατε μια εξωσυζυγική σχέση στο περιβάλλον εργασίας σας ή σε κάποιο μπαρ.

Κανόνες συμπεριφοράς, για να μην πέσετε θύματα κάποιου τυχοδιώκτη, που θα σας εκβιάσει ή θα σας φλερτάρει με ανάρμοστο τρόπο – για τα δικά σας δεδομένα…

“Κάθε εβδομάδα διαγράφουμε εκατοντάδες προφίλ μελών, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς“, τονίζει ο Noel Biderman και εξηγεί ότι “αν ένα μέλος ζητήσει 100 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να κλείσει ραντεβού με κάποιο άλλο, καταργούμε το προφίλ του, διότι η Ashley Madison δεν είναι ένα site που προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες επί πληρωμή”.

Ο δεύτερος παράγοντας που ο κ. Biderman πιστεύει ότι η ιστοσελίδα του θα “κερδίσει” τους άπιστους Έλληνες είναι -όπως προείπαμε- οικονομικής φύσεως.

“Η σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού περνάει κρίση όταν προκύπτουν οικονομικά προβλήματα, όπως η πληρωμή των λογαριασμών, τα έξοδα για την ανατροφή των παιδιών ή ακόμα και τα έξοδα των διακοπών. Επομένως, θεωρώ πως οι υπηρεσίες μας θα έχουν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, εφόσον δεν αλλάξουν οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα”, είπε ο ιδρυτής της Ashley Madison.

Κι αυτό γιατί, “συνήθως οι σύντροφοι δεν αλληλουποστηρίζονται σε μία δύσκολη στιγμή, αλλά στρέφονται ο ένας ενάντια στον άλλο. Κάποιοι αισθάνονται την ανάγκη να εκτονώσουν όλο αυτό το συσσωρευμένο στρες αναζητώντας έναν εραστή, ο οποίος δεν θα έχει καμία οικονομική προσδοκία, παρά μόνο μια σωματική ή συναισθηματική επαφή“.

Προτού, λοιπόν, αποφασίσετε να ζητήσετε τις υπηρεσίες της Ashley Madison, είτε γιατί ο γάμος σας έχει “ρουτινιάσει” είτε γιατί είστε επιρρεπείς στους πειρασμούς και τις προκλήσεις, σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να κοιμηθείτε ήσυχοι όταν επιστρέψετε στο συζυγικό κρεβάτι…

The post O Βασιλιάς της Απιστίας μιλάει στο Nooz.gr appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα