Madonna | Η live εμφάνιση της στο Super Bowl 2012 [video+photo]

Χθες 5/2 διεξήχθη ο αγώνας που όλοι περιμέναμε εναγωνίως το Super Bowl 2012, όπου αγωνιζόταν οι New England Patriots εναντίον των New York Giants! Φυσικά και ο αγώνας δεν μας ενδιέφερε και τόσο, όσο η εμφάνιση που θα έκανε στο ημίχρονο η βασίλισσα της ποπ
Madonna! Λοιπόν είπα να το...παρακολουθήσω για να έχω μια καλή και αντικειμενική άποψη. Η ώρα είναι 3:25 π.μ. και η Madonna έχει ήδη βγει στην σκηνή. Με δύο λέξεις το show θα το χαρακτήριζα υπερπαραγωγή και υπερθέαμα (σ.σ. όχι ότι περίμενα κάτι πιο φτωχό)!
H Madge βγήκε στην σκηνή κυριολεκτικά σαν βασίλισσα, ώστε να υπενθυμίσει μάλλον σε κάποιους κάποιους (σ.σ. ονόματα δε λέμε Lady Gaga που αδιαφόρησε) ότι ακόμα παραμένει στον θρόνο της! H 53άχρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα μαύρο αρχαιοελληνικό μίνι φόρεμα, μπότες πάνω από το γόνατο, το αγαπημένο της αξεσουάρ (τον τελευταίο καιρό) μαύρα γάντια, το στέμμα της και φυσικά στον θρόνο της! Ξεκίνησε με το τραγούδι “Vogue” και “Music” μαζί με τους LMFAO, στη σκηνή ανέβηκαν και οι Nicki Minaj μαζί με την M.I.A. ώστε να ερμηνεύσουν το “Give Me All Your Luvin” με άκρως επηρεασμένη εμφάνιση από το video clip τους (δείτε το εδώ) και έκλεισε μαζί με τον Cee Lo Green με το τραγούδι “Like a Prayer” και όλα αυτά με τη συνοδεία εξαίρετου χορευτικού και μαζορέτες.Πριν από το show είχε δηλώσει η ποπ star ότι:“Πρέπει να μπω στο μεγαλύτερο show του πλανήτη, στη μέση από το καλύτερο show του πλανήτη. Έχω οχτώ λεπτά για να δημιουργήσω και εφτά λεπτά για να το υλοποιήσω και δώδεκα λεπτά για να πάρει μορφή το καλύτερο show στον πλανήτη. Υπάρχει πολύ πίεση.” Η αλήθεια είναι ότι αν και έκαναν εξαιρετική εμφάνιση οι Black Eyed Peas στο περσινό Super Bowl 2011 σαν της βασίλισσας δεν έχει. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το playback. Για την ιστορία νικητές ήταν οι Giants. Τέλος.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο εδώ glitter.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα