Υπάρχουν Παπανδρέλληνες που μολύνουν την Μάνη αλλά υπάρχουν και Ανεξάρτητοι Έλληνες που δεν λησμονούν…

09:21 18/3/2012 - Πηγή: Olympia

Δεν έχει ακόμα στεγνώσει το μελάνι από την αποκάλυψη της ντροπής για κάποιους Μανιάτες που ντρόπιασαν το αίμα και την πατρίδα τους συζητώντας για “πράσινες μπίζνες” με τους βιαστές της Ελλάδας. Όμως, δεν ήταν αυτοί παρόντες στην απόδοση τιμής στους Αδούλωτους Πρωτεργάτες. Αυτοι θα μείνουν στα καταγώγια μετρώντας τις λιριτσες της προδοσίας. Στο καθάριο Φως προσήλθαν μόνο Έλληνες Ανεξάρτητοι, Επιστεφείς στην Αλήθεια.

Κατάθεση δάφνινου στεφανιού στο άγαλμα του Πετρόμπεη

Μαυρομιχάλη κατέθεσε εκ μέρους του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και του Πάνου Καμμένου, τριμελής αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον πολιτικό αναλυτή Ιωάννη Μοίρα από τον Πολιτικό Σχεδιασμό, το δημοσιογράφο Νίκο Χιδίρογλου από το Γραφείο Τύπου και το δημοτικό
σύμβουλο Κορυδαλλού Νίκο Νικολεουσάκο από το Οργανωτικό, τιμώντας έτσι τη φετινή επέτειο της έναρξης της επανάστασης του ’21 και τη μνήμητων πεσόντων.
Η αντιπροσωπεία από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» έγινε δεκτή με θέρμη από τους κατοίκους της πρωτεύουσας της Μάνης, καθώς και από πολλούς επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή Ανατολικής και Δυτικής Μάνης, από τους νομούς Λακωνίας, Μεσσηνίας, τους υπόλοιπους γύρω νομούς, καθώς και από την Αθήνα, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δεκάδες πολίτες, καθώς και με βασικούς συντελεστές της αυτοδιοίκησης, και επαγγελματικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.
Αμέσως μετά την κατάθεση του στεφανιού, το κλιμάκιο των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα τιμάμε τη μνήμη των πρώτων ηρώων της Επανάστασης του ’21. Εδώ, στην Αρεόπολη. Στη Μάνη των Γενναίων.
Τιμάμε όμως και την εντολή που μας άφησαν, γραμμένη με το αίμα τους:
- Ποτέ ξανά υπόδουλοι σε κάθε κατακτητή –όποια μορφή και αν έχει.
- Ποτέ ξανά υποτελείς σε όποιον θέλει να στερήσει στο λαό μας την ελευθερία, το βιος και το ψωμί του.
- Ποτέ ξανά ραγιάδες.
Η ιστορία μας γράφτηκε με τα όχι. Όχι με προσκυνημένα ναι.
Με θάρρος, ενότητα, περηφάνια οι Έλληνες θα νικήσουμε».
Στη μία φωτογραφία διακρίνονται από δεξιά προς τα αριστερά οι κκ. Νικολεουσάκος, Χιδίρογλου, Μοίρας, καθώς και ο ο κ. Βασίλης Καλογερόγιαννης και στην άλλη το δάφνινο στεφάνι που κατέθεσαν.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα