ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΑΧΗ

23:09 3/11/2011 - Πηγή: Olympia
http://exofitsio.blogspot.com/2011/11/blog-post_5114.htmlΤΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Βάζει λοιπόν ο Παπανδρέου τους Ρέππα και Αθανασάκη να πάνε στον Σαμαρά.

Τηλέφωνο η ειδοποίηση δεν λαμβάνει η Νέα Δημοκρατία. Τα παπαγαλάκια όμως ρωτούν συνεχώς και επιτακτικά: «Δηλαδή δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία τον διάλογο; Και πως θα γίνει οικουμενική χωρίς διάλογο».
Η Νέα Δημοκρατία όμως δεν έχει ποτέ προτείνει κυβέρνηση οικουμενική. Μιλά μόνον για ένα έκτακτο σχήμα κυβερνητικό προσωρινό που θα πάει για εκλογές αφού ψηφισθεί πριν η συμφωνία.
Άρα γιατί συνεχίζουν τα παπαγαλάκια το ίδιο μοτίβο; Γιατί απλούστατα επιθυμούν να φέρουν τον Σαμαρά σε αδιέξοδο και να φθίση να δεχθεί κυβέρνηση οικουμενική. Δηλαδή με πολύ απλό τρόπο, τον βάζουν να στηρίξει την τελευταία απόφαση και στην συνέχεια τον αδειάζουν.
Άλλα παπαγαλάκια υπερτονίζουν μια επιστολή ηλίθιων βουλευτών και από τα δυο κόμματα που θέλουν οικουμενική.
Πρόκειται για γελοιότητες αθλιότητες τακτικισμούς με σκοπό να μείνει ο κος Παπανδρέου ακόμη πρωθυπουργός. Δεν ντρέπονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αφήνουν έναν παντελώς αποτυχημένο πολιτικό που μας εξέθεσε διεθνώς να μένει στην θέση του;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα