Το weekEnd του Αρη και του Χαρη στην Πελοποννη σο…

14:12 16/9/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει το Άχθος

Ηταν Σεπτεμβρης του ’44, 15-16-17, σ´ ενα τριημερο που κατεληξε βδομαδιατικο, σφαγων και εξανδραποδισμου, απο τους “αγωνιστες” του ΕΛΑΣ. Οταν οι Ρουμελιωτες και οι Θεσσαλοι ….Σταλινοτσολιαδες, κατεβηκαν στην Πελοποννησο να την εκκαθαρισουν απο τους Πελοποννησιους….γερμανοτσολιαδες. Οδηγωντας στον θανατο με αποτροπαιο, βασανιστικο εξευτελιστικο τροπο, πανω απο 1000 ανθρωπους, καθε ηλικιας.
Η καταδικη σε θανατο ενος εγκληματια,

ακομα κι απο τα Λαϊκα δικαστηρια των Ελασιτων, θα ειχε την εξηγηση και ισως την δικαιολογια απο τους υπερασπιστες τους, αν δεν ειχε την βαρβαροτητα, την απανθρωπια, την βαναυσοτητα, την εξευτελιστικη αντιμετωπιση ενος ανθρωπου ακομα και στον θανατο του!
Η ιστορια της σφαγης του Μελιγαλα κρυβεται απο τους “νεοεπαναστατες” του Συνταγματος ως επεκεινα ενος εμφυλιου πολεμου, μιας επαναστασης που στρεφεται εναντιον του ιδιου του κρατους, οπως την ειδαμε ολοκληρωμενη στην Τυνησια, την Λιβυη, την Αιγυπτο, εξελισσομενη ηδη στην Συρια και επερχομενη στην Ελλαδα.
60 χρονια σχεδον μετα, υπαρχουν “Νεοι-ΝΙΟ”, υπαρχουν αμνημονες, υπαρχουν μνησικακοι, υπαρχουν περιδεεις, υπαρχουν “επιστημονες” να επαναλαβουν το πειραμα!
Αυτη τη φορα ομως εχουν προσθεσει ισχυροτερο καταλυτη, την ισλαμογενη “κουλτουρα” ως sleepers ,εφτιαξαν απο το μηδεν το πολιτικο νεατερνταλ της ΧρυσησΑυγης, ως χρησιμο προσαναμα, ως αλλοθι του “προαναγγελθεντος” συμβαντος και ετοιμαζουν τον “εθελοντη ηλιθιο πολιτη”, ως συνειδηση, να παρει θεσεις κατω απο τα στημενα ηδη Λαβαρα.
Οι νεοΕαμιτες που εχουν γραψει κατω απο την φωτογραφια της Πηγαδας του Μελιγαλα, το “χιλιοι καλοι χωρανε”, οι ισλαμιστες που εχουν ερθει ως στρατος Εποικησης σε διατεταγμενη υπηρεσια, οι “εδω ΠωληταιΧανειο” της Εκαλης και του Διονυσου που προσφερουν ως Ιφιγενειες τα παιδια τους, για να κρυψουν τις ενοχες τους, θυσια να φυσηξει ουριος ο ανεμος της επαναστασης, οι γνωστοι λεχροι υπαλληλοι των περιεργων ΜΚΟ , οι συνιστωσες και οι χρηματιζομενοι απο γνωστα κεντρα “ερμαφροδιτοι του ανηκειν” τυποι, που ενισχυουν ιδεολογικα τον στρατο των “επαναστατων της παγκοσμιοποιησης”, μαζι με τα τουρκολαγνα καναλια βοθρους και τους στρατευμενους ΑντιΡατσιστες, ΑντιΦασιστες, εν τελει Ανθελληνες, γραφιαδες, ειναι οι ΜΕΝ!
Οι ΔΕ, ειναι οι ” αλλοι”! Οι “φασιστες”, “ρατσιστες”, οι “λεροι”, οι “μαυροι”, οι “χουντικοι”, οι “Ελληναραδες”, οι “ταγματαλητες”, οι “γερμανοτσολιαδες”, οι …οι….οι…
Με την Χρυσαυγη ως “χορηγεια” των ΜΕΝ, να τους εκπροσωπει, το πολιτικο δηλαδη νεατερνταλ των 19.650, που μετεξελιχθηκε απο την οργη, το αδιεξοδο, την αισθηση του χειρισμου ως “ηλιθιων και αμνημονων”, πολιτικα “άκριτων” των Ελλήνων Πολιτων, χρειαστηκε την “γεναιοτητα” η τον “φασισμο” 450.000! ελληνων να την επιλεξουν.
Με ποιους θα παμε, ποιους θα ακολουθησουμε;
Τινος την σημαια θα πιασουμε;
Στους ΜΕΝ δε χωραει η Ελλαδα, ουτε ως εννοια, ουτε ως κρατος, ουτε ως “χωρος” καν.
Η γαλανολευκη ειναι “κοκκινο πανι” γι αυτους, κυριολεκτικα, αφου κυριως “κοκκινα πανια” κρατανε σ
Keywords
Τυχαία Θέματα