Το “Ολυμπία” γουστάρει Μιράντα Ξαφά!

12:43 20/4/2012 - Πηγή: Olympia
Παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση της Μιράντας για κάθοδο στο πλευρό του Στέφανου Μάνου και του Γρηγόρη Βαλλιανάτου με τα σχόλια της Τρολυμπίας (ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ).

ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

(φωτό, Αμίν Νταντά: Από τους πρώτους πολιτικούς που δεν υπολόγισαν το “πολιτικό κόστος”, όπως μας υπόσχεται και η αγαπημένη Μιράντα)

Τα κόμματα που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία δεν μπορούν να αλλάξουν την Ελλάδα.

Δεν θέλουν κόψουν το κλαδί στο οποίο κάθονται ξηλώνοντας το πελατειακό κράτος. Η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με το φάσμα της εξόδου από την Ευρωζώνη. Όμως ακόμα και αυτήν την ύστατη στιγμή, τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση υποκρίνονται ότι εργάζονται για τη σωτηρία της χώρας, ενώ επιμένουν να παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια για να εξασφαλίσουν τα μέγιστα κομματικά οφέλη. Εφαρμόζουν κουτσά-στραβά το Μνημόνιο γιατί τα «εκβιάζει» η τρόικα, το «επιβάλλουν» οι δανειστές μας. Και η σκανδαλώδης χρηματοδότηση των κομμάτων συνεχίζεται, λες και «λεφτά υπάρχουν»! Συμφέροντα, μίζες, συγκάλυψη, ψηφοθηρία. Θα τα ανεχθούμε όλα αυτά ή θα ψηφίσουμε ΔΡΑΣΗ; (Βεβαίως και θα ψηφίσουμε Δράση! Ο Στέφανος Μάνος είναι ο μόνος που διετέλεσε σε θέσεις εξουσίας και με τα δύο άτιμα κόμματα του δικομματισμού! Είναι ο ίδιος ο δικομματισμός και πρέπει να τον ψηφίσουμε εγκαινιάζοντας την εποχή του …ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ!)

Τα αντιμνημονιακά κόμματα της αντιπολίτευσης αρνούνται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του υπερτροφικού κράτους και της έλλειψης ανταγωνιστικότητας. Για την κρίση φταίει το Μνημόνιο, δεν χρειαζόμαστε δανεικά, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, όλα είναι ένα κόλπο των ξένων για να μας υποδουλώσουν. (Μιράντα ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου που έφερε το μνημόνιο δεν τα έλεγε τόσο τσεκουράτα προεκλογικά! Ξέχασες το “Λεφτά Υπάρχουν”!)

Γιατί ΕΙΜΑΙ Υποψήφια;

      Γιατί είμαι Πολίτης και όχι κομματικός πελάτης που επιδιώκει από το κράτος οφέλη σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. (Συμφωνούμε. Να καταργηθούν τα κόμματα! Να μείνει μόνο η ΔΡΑΣΗ!)

      Γιατί ανησυχώ για το μέλλον της χώρας μου που κινδυνεύει να βγει από την Ευρωζώνη, με τραγικές συνέπειες για την ευημερία των επόμενων γενεών. (Μα βγήκε ήδη Μιράντα μας αφού έφερε το ΔΝΤ κατά παράβαση της συνθήκης της Λισσαβόνας. Είσαι στην ΕΟΚ; Ε μάθε για την ΕΟΚ βρε Μιράντα μας!)

      Γιατί δεν έγινε τίποτα απ’ όσα έπρεπε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την λύση των προβλημάτων που οι ίδιες δημιούργησαν. (Ως γνωστόν ο Βαλλιανάτος ανήκει παραδοσιακά στην Χρυσή Αυγή, ενώ ο Στέφανος Μάνος έκανε καριέρα στην ΟΑΚΚΕ. Νέοι και άφθαρτοι!)

      Γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε επιτέλους μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα, κι εγώ θέλω και μπορώ να γίνω μέρος της λύσης. (Μα ήσουν καρδιά μου, ως στέλεχος του ΔΝΤ. Γι’ αυτό σ’ αγαπάμε! ΕΣΥ έσωσες την Ελλάδα!)

Γιατι ΜΕ ΤΗΝ δραση;

      Γιατί η ΔΡΑΣΗ πιστεύει στην δύναμη του ατόμου, στην ελευθερία και την ατομική ευθύνη. (Επιτέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα