Το λέει η καρδιά σου βρε Κώστα να τα βάζεις με τον Σάλα και τον Προβόπουλο αλλά…

21:03 5/7/2012 - Πηγή: Olympia

…ακόμα να ξεπεράσεις την Βατοπαιδομαχία.
Στο τεύχος του Hot Doc που κυκλοφορεί, ο Κώστας Βαξεβάνης κάνει μία τρομερή αποκάλυψη που αφορά και τον Τάσο Τέλλογλου. Το λέει η καρδιά του αφού ήδη κατάλαβε τι συμβαίνει όταν κάποιος στην Ελλάδα του 2012 τολμά να τα βάλει με τους Αγιους τραπεζίτες. Welcome to the club Κώστα.
Το

ρεπορτάζ αυτό αξίζει να το διαβάσει κανείς πίσω από τις γραμμές και να κάνει την έρευνα του ειδικά στην περίπτωση του εισαγγελέα Πεπόνη. Να δει για παράδειγμα ποιοί
διέσπειραν “φίδια” ότι δήθεν ο Πεπόνης ασχολείτο με την Proton και δέχτηκε πιέσεις, ενώ μιλάμε βεβαίως για άλλη τράπεζα, ποιοί δημοσίευαν φίδια ότι δήθεν ο Πεπόνης θα έβαζε στο αρχείο τα CDS ενώ αντίθετα δεχόταν πιέσεις ασύλληπτες για να τα αρχειοθετήσει κλπ.
Με την ΕΥΠ είναι πάγια τακτική μας να μην ασχολούμαστε. Είναι θέμα αρχής και -επιτέλους- ευθύνης. Οπότε δεν θα σχολιάσουμε τίποτα από το συγκεκριμένο σημείο του ρεπορτάζ.
Αυτό όμως που θα σχολιάσουμε και σκέψου το σοβαρά βρε Κώστα είναι το εξής:
Γράφεις ότι ακόμα και ο ΓΑΠ έπεσε δήθεν θύμα παρακολουθήσης με αποτέλεσμα ο Καραμανλής να του κάνει καψόνι στην βουλή με την πρόταση μομφής.
Έλεος βρε Κώστα… αλίμονο εάν ο πολιτικός περίγελος και το συφερτό των εγκληματιών που είχε δίπλα του χρειαζόταν παρακολούθηση, για να αποκρυπτογραφηθεί ο πολυδαίδαλος εγκέφαλος του…
Και βρε Κώστα πρέπει κάποτε να αναρωτηθείς, πως είναι δυνατόν να σου βαράει παλαμάκια όλο το σύστημα και να σε βραβεύει όταν τα έχωνες στον κακό Καραμανλή, τον Ρουσόπουλο και τον Εφραίμ, ενώ με το που έπιασες στο στόμα σου τα μεγαθήρια του Πασοκισμού, τον Σάλα και τον Προβόπουλο έπεσε το (παράλληλο) σύμπαν να σε φάει.
Είναι δυνατόν βρε Κώστα να ήταν τόσο αδίστακτο το περιβάλλον του Καραμανλή και να μην σε είχε προσεγγίσει ούτε ένας δικηγόρος – μέτοχος Off-Shore του Παυλόπουλου για να σε απειλήσει;
Σκέψου το λίγο…
Α, και αν ποτέ αποφασίσεις να ασχοληθείς με τους φίλους μας Γερμανούς, τότε θα καταλάβεις και τι σημαίνει να λες στον / στην σύντροφο σου νυχτιάτικα ότι “χρειάζεσαι ένα Σαββατοκύριακο κάπου μακρυά” για να ξελαμπικάρεις. Αν βέβαια είσαι τυχερός / τυχερή και μάθεις ότι κάποιος πρεζέμπορος “αντεξουσιαστής στην εξουσία” με έφεση στα κουμπούρια πήρε άδεια από τις φυλακές… Έχοντας προηγηθεί και η σχετική διαφήμιση στο διαδίκτυο για να πουν “ε καλά μωρέ, πράκτορας, εκβιαστής, εξωγήινος τερατομάχος ήταν αυτός που φάγανε…”
Κάποτε πρέπει να κάνουμε αυτό το αφιέρωμα στις ημέρες του Κόνδορα που έζησε η Ελλάδα. Ακριβώς δύο χρόνια πριν…


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα