Το ελεεινό, ρατσιστικό βίντεο του NBC που δεν ευαισθητοποίησε κανέναν από την ελληνόφωνη κουκλουξκλαν*…

08:56 7/8/2012 - Πηγή: Olympia

*ΚουβελοΚαπραλοΚουβέληδες

Ολυμπία, εχτές σου έστειλα ένα βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό NBC, απόψε σου στέλνω και ένα παλιό βίντεο του Αλογοσκούφη.

Εάν θέλεις, ανήρτησε και τα δύο για να καταλάβει ο κόσμος για ακόμη μία φορά ποιοι είναι οι πραγματικοί ρατσιστές και ποιοι κατηγορούνται ως τέτοιοι.

Στα στέλνω με αφορμή τα σημερινά θέματα σου που παρακολουθώ για το τέρας της Πάρου, και επειδή νιώθω την αγανάκτηση των Ελλήνων, θα ήθελα πριν οι πολίτες εξεγερθούμε με αφορμή ένα παρόμοιο περιστατικό που σίγουρα θα

συμβεί στο σύντομο μέλλον, να έχει αποτυπωθεί στην συνείδηση του κόσμου, ότι ως εδώ και μη παρέκει με τις ταμπέλες που προσπαθούν να μας βάλουν για να μας κρατούν διαχωρισμένους!

Φτάνει πια με τα τόσα κατακάθια που έβαλαν στην χώρα μας, εμείς ποτέ δεν ήμασταν ρατσιστές, από τον Ελλαδικό χώρο έχουν περάσει και έχουν ζήσει άνθρωποι από όλες τις μεριές του κόσμου, απολαμβάνοντας την ευημερία και την ομορφιά της χώρας μας.

Αυτό που συμβαίνει όμως στις μέρες μας, είναι σχεδιασμένο για να κρατιέται ο Ελληνικός λαός σε καταστολή και φόβο και να μετατραπεί επιτέλους σε μία μάζα ανθρώπων που οι ιθαγενείς αυτού του τόπου θα έχουν λιγότερα δικαιώματα από τους αλλοδαπούς.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση που παρέχεις, Δημήτρης.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα