Το Plan B της σαπίλας

13:22 17/2/2012 - Πηγή: Olympia

Από τα Βουνά της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου…

Αγαπητοί συμπατριώτες, θα ήθελα να επικεντρώσω την προσοχή σας σε ένα φαινόμενο που παίρνει διαστάσεις τις τελευταίες μέρες, και νομίζω ότι αποτελεί το plan B της σαπίλας που μας κυβερνά.
Έχοντας ανησυχήσει με τα σημάδια που παίρνει τον τελευταίο καιρό από τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το ντόπιο πολιτικό σύστημα, κινδυνεύοντας να αφεθεί μόνο κι έρημο στις άγριες διαθέσεις του λαού που κατέστρεψε, παίζει και πάλι το χαρτί του μπουζουκοεθνικισμού.
Φορτίζουν τον κόσμο, προσπαθώντας να στρέψουν το μένος του κατά της

Μέρκελ, της Τρόϊκα και των λοιπών Ευρωπαίων, ελπίζοντας ότι αν τους παρατήσουν όλοι αυτοί, που
είναι τα πραγματικά αφεντικά τους, εμείς σαν χαχόλοι θα τα βάλουμε με τους κακούς ξένους. Κι αυτοί, όχι μόνο θα την γλυτώσουν, αλλά και θα ηγηθούν της εκστρατείας κατά των “βαρβάρων” .
Μονά ζυγά δικά τους! Όπως έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.
Θα παρατηρήσατε ότι όλο και πιο συχνά, κυρίως μέσω των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, αρχίζει να γίνεται λόγος για την προσβλητική συμπεριφορά των Γερμανών και των Ευρωπαίων προς τον Ελληνικό λαό. Εδώ βρίσκεται και η μεγάλη απάτη. Αν προσέξετε θα δείτε ότι οι Ευρωπαίοι καταφέρονται εναντίον του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα. Όντως μιλούν με τα χειρότερα λόγια, αλλά όχι κατά του Ελληνικού λαού, αλλά κατά των κολαούζων πολιτικών τους στην Ελλάδα, οι οποίοι κάνουν πως δεν ακούν, ενίοτε δε υπερθεματίζουν κιόλας (η σχιζοφρένεια ως συστατικό στοιχείο του συστήματος).
Χαρακτηριστική του κλίματος αυτού είναι και η χθεσινή κορώνα του προεδράκου που εδώ και καιρό συγκεντρώνει την μήνη και τη χλεύη όλου του Ελληνικού λαού αλλά κάνει την πάπια. Τώρα που τα πράγματα σφίγγουν κι άρχισε να ανησυχεί για την ύπαρξή του βγήκε και τόριξε στο κλέφτικο. Δεν ανέχεται, λέει, να προσβάλει ο Σόϊμπλε κι οι Ολλανδοφιλανδοί τη χώρα του. Σώπα ρε Κάρολε! Βάστα τ’ άρματα. Απλό νευροκαβαλίκεμα είναι. Γύρνα πλευρό. Δυόμιση χρόνια τώρα πιάστηκες.
Αν οι Ευρωπαίοι, οι Γερμανοί και Σια, απαιτούν με θράσος, επεμβαίνουν, η δίνουν εντολές και διαταγές στους Έλληνες πολιτικούς, αυτό γίνεται γιατί αυτοί εδώ οι δωσίλογοι τους έδωσαν το δικαίωμα. Γιατί τους περισσότερους από αυτούς τους έχουν και στο χέρι, από “παλιές συναλλαγές”. Οι δικοί μας νόμιζαν ότι ήταν συνεταιράκια. Τώρα θα μάθουν ότι είναι αναλώσιμοι λακέδες, που μόνο περιφρόνηση νοιώθουν γι αυτούς τα αφεντικά τους.
Μ’ όλα τα παραπάνω δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι όλος αυτός ο συρφετός (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ε.Ε) είναι άγιοι. Το αντίθετο. Αλλά προς θεού αδέλφια. Μην χάσουμε τον στόχο. Τη σαπίλα που μας έφτασε μέχρις εδώ πρέπει να καθαρίσουμε. Αυτό είναι το δικό μας χρέος.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα