Θεός ο Παναγιωτακόπουλος!

08:42 20/6/2012 - Πηγή: Olympia

Το παλικάρι δεν παίζεται… Ένα κατεβατό σοσιαλπασοκιές, για να περάσει ένα τέλει στις δύο τελευταίες γραμμές την προειδοποίηση Βενιζέλου σε Λοβερδο – Χρυσοχοΐδη…

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλους Ε.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ
20/06/12

Φτάνει πια ο κυβερνητισμός

​Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου είχα δηλώσει ότι το ΠΑΣΟΚ

δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση.
​Σήμερα και μετά τη νέα εκλογική ήττα στις 17 Ιουνίου, επιμένω στη θέση μου,
καθώς τίποτα δεν έχει διαφοροποιήσει την αρχική μου εκτίμηση.
​Για μία ακόμη φορά το ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους, οι οποίοι έστειλαν ένα σαφές μήνυμα: Καταδίκη της κυβερνητικής του πολιτικής, καταδίκη των πρακτικών που ακολουθήθηκαν, αποδοκιμασία των προσώπων που διαχειρίστηκαν την εξουσία.
​Με την απόφαση για συμμετοχή στη Κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μετατραπεί από κίνημα σε «συμπλήρωμα» των επιλογών και των σχεδιασμών όσων θέλουν μια χώρα εξαρτημένη, φοβική και αδύναμη.
​Το ΠΑΣΟΚ μετατρέπεται σε «συνεργάτη» μιας πολιτικής με την οποία διαφώνησε και συνοδοιπόρος ενός κόμματος που στρέφεται σε ακόμη πιο συντηρητικές πολιτικές θέσεις.
​Αναρωτιέμαι αν το ΠΑΣΟΚ επιφυλάσσει για τον εαυτό του το ρόλο του κομπάρσου από το ρόλο του πρωταγωνιστή που θα έπρεπε να έχει.
​Αναρωτιέμαι γιατί θα πρέπει να συμμετέχουμε σε μια Κυβέρνηση και να αναλάβουμε το πολιτικό κόστος που δεν μας αναλογεί για μια ακόμη φορά.
​Αναρωτιέμαι γιατί ξεχάστηκαν τόσο γρήγορα οι προτάσεις μας για Κυβέρνηση Συνευθύνης.
​Η απόφαση αυτή είναι σε πλήρη αντίθεση με το μήνυμα της κάλπης αλλά και με τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών μας και αποτελεί πολιτικό λάθος.
​Σε κάθε περίπτωση αυτή η κυβέρνηση θα κριθεί από την προγραμματική σύγκλιση, από την πολιτική που θα κληθεί να εφαρμόσει αλλά και από τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις εξουσίας.
​Και πάντως, εκ του αποτελέσματος, για το λαό μας που είπε με καθαρό τρόπο ότι δεν αντέχει άλλα μέτρα, άλλα χαράτσια και άλλη μονόπλευρη λιτότητα.
​Τέλος σε ότι αφορά τις πληροφορίες για στελέχη μας που αναζητούν με μονότονο τρόπο τη συνέχιση της κυβερνητικής τους θητείας θα ήθελα απλά να πω:
​Φτάνει! Όχι άλλο κάρβουνο! Αρκετά με τους εθισμένους στη διαχείριση της εξουσίας.
​Δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και χρέωσαν την αποτυχία τους σε ένα ολόκληρο κίνημα.
​Φτάνει…


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα