ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

20:33 13/5/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

H αγωνιώδης προσπάθεια που καταβάλει, εκτός από το ξένο, το ντόπιο κατεστημένο,να μας πείσει με εκβιαστικά διλήμματα αλλά και τραγικά ψέμματα, ότι η λύση είναι μια, αυτή είναι του μνημονίου, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Σήμερα το μεσημέρι, βγήκε στο δελτίο του BLUESKY, η τέως υπάλληλος του ΚΟΚΚΑΛΗ ,της γνωστής λέσχης, αλλά και ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ,

η κ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ, προσπάθησε να δημιουργήσει πάλι εκβιαστικό δίλημμα υπέρ του μνημονίου λέγοντας τραγικά ψέμματα.
Είπε η εν λόγω κυρία, ότι ήταν στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και πήρε ένα ταξί με οδηγό μαροκινό. Την ρώτησε δε αν είναι Ελληνίδα . Του απάντησε ναι ,ευτυχώς λέω εγώ, τότε της είπε, ότι στην Ελλάδα είναι τραγική η κατάσταση και να μην πάει.
Συνέχισε και είπε το εξής αμίμητο. Ότι γνωστός της, αριστούχος φοιτητής, δεν τον πήραν
σε ξένο πανεπιστήμιο, διότι ήταν Έλληνας!!!!!!.
Τί θελήσει να πει η κυρία; Ότι οι Έλληνες είμαστε άχρηστοι και ότι αν δεχθούμε το μνημόνιο θα ανοίξουν οι πόρτες του παραδείσου που έκλεισαν με το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα;
Λοιπόν επειδή, τα ψέμματα έχουν όριο, θα της πω το εξής.
Γνωρίζω προσωπικά δύο περιπτώσεις, που δεικνύουν όχι μόνο το αντίθετο από αυτό που λέει η κ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ αλλά και ότι οι ξένοι ξέρουν να αναγνωρίζουν τις αξίες, που εδώ τις θάβουν συνειδητά.
Στην μία περίπτωση, έγινε δεκτή πριν 25 μέρες νεαρά φοιτήτρια, στο γνωστό IMPERIAL του ΛΟΝΔΙΝΟ, όπου εξέτασαν άλλα προσόντα εκτός από την χώρα προέλευσης!
Στην άλλη περίπτωση ελληνόπουλο, που έφυγε πριν 4 χρόνια να κάνει μάστερ σε αγγλικό πανεπιστήμιο , τελειώνει πλέον Phd, με υποτροφία από το ίδιο πανεπιστήμιο, όπου μάλιστα τον στέλνουν σε συνέδριο, σε ελληνικό νησί τον άλλο μήνα, να μιλήσει σαν εκπρόσωπος του πανεπιστήμιου, σημειωτέον δε είναι η δεύτερη φορά.
Λοιπόν καταλάβατε ότι οι θιασώτες του μνημονίου,ξεπουλήματος, δεν διστάζουν ακόμη και να δυσφημήσουν την πατρίδα μας αρκεί να περάσουν τα σχέδια των ξένων τοκογλύφων!

Πληροφορώ την εν λόγω κυρία και σε όσους βάζουν τέτοια διλήμματα, ότι η ψήφος του λαού δεν εξαγοράζεται αλλά και δεν αλλάζει. Θέλει την χώρα ελεύθερη και όχι δούλο της ΜΕΡΚΕΛ και της παρέας της.
Ας το καταλάβουν οριστικά. Διότι με τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που κάνουν είναι να εκθέτουν την πατρίδα μας σε αντίθεση με τον απλό Έλληνα που την διαφημίζει.
Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός μπορεί να υπομείνει τα πάντα αλλά όχι και το ξεπούλημα που επιχειρεί εδώ και δύο χρόνια μία συγκεκριμένη κάστα πολιτικών.
Γι αυτό λέω στην κάθε ΤΖΑΒΕΛΛΑ ότι όσο πιο γρήγορα καταλάβουν το μήνυμα των εκλογών τόσο το καλύτερο γι αυτούς, για να γλυτώσουν αυτά που έρχονται.

Υ.Γ.Οι περιπτώσεις που ανέφερα είναι αληθινές με στοιχεία για κάθε φίλο. Στο εξωτερικό ξέρουν να αξιολογούν


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα