Συνέλαβαν τα ορκς που κομμάτιασαν τις δύο γυναίκες μέσα στο σπίτι τους.

12:57 11/1/2013 - Πηγή: Olympia

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς που ομολόγησαν το διπλό φονικό των ηλικιωμένων. Βέβαια αυτό δεν είναι “έγκλημα μίσους”. Είναι “ληστεία”. Όταν αποτελειώνεις δύο ανυπεράσπιστες γυναίκες αφού τις έχεις ληστέψει, ε, δεν τρέχει και τίποτα.

Εάν γινόταν αυτό το έγκλημα σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα, θα είχε γίνει εξέγερση. Εδώ, έχουμε πλέον εκατοντάδες φρικτές υποθέσεις και αμπελοφιλοσοφούμε, όταν έχει καταλυθεί η βασική αρχή της δημοκρατίας και του συντάγματος.

Μπράβο πάντως στην ασφάλεια Ξάνθης που έχει δύο στα δύο μαζί με τον ελληναρά ξεφτιλισμένο, που πρέπει να τιμωρηθεί

απείρως αυστηρότερα καθώς δεν έχει καν το “ελαφρυντικό” του “φυλετικού μίσους” για τις ενέργειες του.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στη Θεσσαλονίκη κατάφεραν σε λιγότερο από 24 ώρες να λύσουν την υπόθεση και να φτάσουν στους δράστες, οι οποίοι μετά τη δολοφονία διέφυγαν στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις Γεωργιανοί γνώριζαν ότι οι ηλικιωμένες, σύμφωνα με το thrakitoday.com, ήταν εύπορες καθώς η μητέρα του ενός εξ’ αυτών διατηρεί σχέση με κάτοικο του χωριού. Οι τρεις δράστες μπήκαν από το παράθυρο στη διώροφη μονοκατοικία και αφού πρώτα τις λήστεψαν στη συνέχεια τις τραυμάτισαν θανάσιμα χτυπώντας τες με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Στις 2.00 το μεσημέρι η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για το έγκλημα.


Keywords
Τυχαία Θέματα