Στο διαταύτα.

23:16 5/2/2012 - Πηγή: Olympia

Είμαστε ακόμα με το κεφάλι σκυμμένο
έπρεπε να είχαμε σηκωθεί χθές
…ας εγερθούμε επιτέλους… σήμερα
γιατί αύριο θα έχουμε αργήσει…

Με κομμένη την ανάσα …ο ελληνικός λαός παρακολουθεί μία ακόμα, και δήθεν τελευταία πράξη του δράματος να παίζεται ερήμην του. Χωρίς κανείς να τον ρωτά και χωρίς να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του. Το παράδοξο είναι πως αντίθετα με την τρομολαγνεία που του διοχετεύουν τα συνήθη φερέφωνα, ο λαός εύχεται και ελπίζει η
διαπραγμάτευση να αποτύχει.
Είναι σοφός ο λαός. Και ξέρει. Αν η διαπραγμάτευση πετύχει άσπρη μέρα θα περάσουν πολλά χρόνια για

να ξαναδεί.
Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πως «ένα από τα μεγαλύτερα δάνεια που θα πάρει πάλι η Ελλάδα»…145 δις λένε … δεν θα είναι για τους Έλληνες. Μόνο ο λογαριασμός θα είναι για μας. Και τι λογαριασμός!!!
αυτοκτονίες, άστεγοι, άνεργοι, εξαθλιωμένοι και πεινασμένοι μετανάστες, περικοπές στους μισθούς, περικοπές στη ζωή μας, περικοπές στην ελπίδα μας….
γύρω μας όμως πακτωλός χρημάτων. χορός δισεκατομμυρίων. Και για το λαό, απειλές και τρόμο.
Μέχρι σήμερα μας μοίραζαν ψίχουλα. Τώρα τσιγγούνεψαν. Δε θέλουν λέει τα ψίχουλα να πηγαίνουν στο λαό. Οι τοκογλύφοι τα θέλουν εδώ και τώρα όλα.
Κι αν τους αφήσουμε ακόμα λίγο θα κοιμόμαστε νηστικοί.
Για να είναι πιο ανάλαφρα τα δικά τους παπλώματα.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πως η χώρα όσο κι αν προσπαθούν να τον παραπλανήσουν, πως κάθε τρείς μήνες τη σώζουν, έχει χρεοκοπήσει. Για την ακρίβεια την χρεοκόπησαν αυτοί που τους την εμπιστεύτηκε. Αυτοί που με απίστευτη αλαζονεία καθυβρίζουν συλλήβδην τον ελληνικό λαό ισχυριζόμενοι μάλιστα πως έτσι είναι η δημοκρατία.

Όλοι γνωρίζουμε πως ζούμε έναν εφιάλτη. Καλώ λοιπόν τους πολιτικούς μας να σταματήσουν να χορηγούν δηλητήριο στον ελληνικό λαό για τη δήθεν σωτηρία του. Αφού δεν είχαν το θάρρος να του πουν την αλήθεια ας βρουν τη δύναμη να μην τον αλυσοδέσουν.

Αν αδυνατούν να φέρουν αντιρρήσεις στους δανειστές ας παραιτηθούν. Ας αφήσουν το λαό να αποφασίσει. Να είναι βέβαιοι πως θα διαπραγματευτεί καλύτερα.
ΤΏΡΑ…ΣΗΜΕΡΑ…

Νίκος


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα