Στάσου… μύγδαλα!

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Ο Σαμαρας εγινε ΛΑΓΟΣ των 3 δελφινων του ΠΑΣΟΚ.

Οι 3 μιλησαν για παταξη των συνδικατων…

Ολοι μαζι θα καταπνιξουν συναινετικα τις οργανωμενες αντριδρασεις.. και θα διαλυσουν τα παντα.

Το ΓΑΠ εχει ηδη αποχωρησει.

Το Μπεννυ

απαντησε γραπτως… και δηλωσε παρων.. και καλα..ντεμεκ δεν ηξερε…

Σαμαρας + Διαμαντω = Μπιλντερμπερκγ, + Παγκαλος ( αμιλητος σημερα … αλλα μαζι τα φαγαμε.. δλδ ευθυνες στο λαο.. για να τιμωρηθει οταν ερθει η ωρα )

Σαμαρας διαγραφει Λυμπεροπουλο. Εναντιον συντεχνιων… και το ΓΑΠ το ιδιο ειπε στο Θεμα.. τυχαιο ?? ΤΥΧΑΙΟ ???

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ πονταρει στο ΔΙΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ, δλδ να διαλυσουν καθε τι οργανωμενο ετσι ωστε να μην υπαρχει ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Ολοι μαζι Σαμαρας +3 ΠΑΣΟΚΟΙ + ΓΑΠ + Μπεννυ + Παγκαλος εχουν ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΚΕΡΜΑΝ και ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ… !! ΤΥΧΑΙΟ ?? Λαγος ο Χρυσοχοϊδης που τον εχουν παρει χαμπαρι οτι ειναι βλημα… και τονβ αφησαν να γλυψει ΑΥΤΟΣ τον Ρεσλερ… και να ΠΛΗΡΩΣΕΙ μαζι με Μπεννυ οσα χρωσταμε σε Γερμανικες εταιριες… ωιμε..

Ο Ακερμαν δε θελει κουρεμα !! ο Νταλαρας δε θελει κουρεμα… ( ειναι δικοι μου !! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ).. το ΓΑΠ και ο Σαμαρας θελουν κυρεμα και Ευρωομολογο…!! το Μπεννυ δεν ξερει τι θελει.. οτι του πουν !

ΘΑ αποφασισουν οι ΑΛΛΟΙ, θα παει το ΓΑΠ και το Μπεννυ ΠΣΚ ΕΥρωπας.. θα ειναι σεσυνενοηση με Σαμαρα ΦΥΣΙΚΑ.. αν και εχει ενημερωθει απο Τροικα στην επισκεψη Συγγρου!! κατ ιδιαν.. ΘΑ μας ενημερωσουν για τις αποφασεις τους ΔΗΜΟΣΙΑ και η επομενη μερα θα εχει τριαξονικα φορτωμενα με ΓΥΨΟ που θα ξεφορτωσουν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και θα μας καλεσουν να κανουμε απλωτες…

Η Ταμπακιερα ειναι το “σημειο συναντησης”, Σαμαρα και 3 ΠΑΣΟΚΩΝ. τπτ δεν ειανι ΤΥΧΑΙΟ ειδικα στην Πολιτικη. Οπως ειπε και ο ENZO αυτη τη βδομαδα θα δειξει… πολλα.

Την ερχομενη Δευτερα το ΓΑΠ θα επιστρεψει ?? ΘΑ μπει παλι στο τζακι να μας εξηγησει τι αποφασισαν για εμας οι Γερμανοι ??

Το Μπεννυ ποτε θα κεφαλιοποιησει οσο πολιτικο κεφαλαιο του εχει απομεινει ?? εβγαλε τους 3 για προλογο… και περιμενει τον μετεωρητη το ΣΚ. Δευτερα αλλη μερα…

Η Αριστερα ΤΡΟΜΠΑΡΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

Η Θοδωρα ειναι ΒΑΛΒΙΔΑ σε εγγεφαλο γαριδας.

Οι Κυνηγοι θα κανουν χρυσες δουλειες.. ολα τα σπιτια θα εχουν απο εναν ΚΥΝΗΓΟ !.. θα δειτε… τι εχει να γινει…

Φιλοι μου… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΠΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑς ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦςΕΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ !

Συγχαρητηρια στη ΝΔ.. θα παω να ξαναγραφτω του χρονου.. θα ειναι αλλο κομμα. το Νεα ΓΥΨΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΠ

Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα