Σπ. Καρατζαφέρης: Παρέα στον Άκη οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου

13:46 1/11/2012 - Πηγή: Olympia

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, στα κρυφά, βρήκαμε τον έμπειρο δημοσιογράφο και μας αποκαλύπτει τις πραγματικές αιτίες της σύλληψής του

Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου

Παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο θα έκαναν οι κύριοι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου εάν δεν ίσχυε ο «ολέθριος νόμος» περί ευθύνης υπουργών. Αυτό επισημαίνει ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Καρατζαφέρης έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, λίγες ώρες μετά την κινηματογραφική σύλληψή του μπροστά στο κτήριο της ισραηλινής πρεσβείας.

Από νωρίς το πρωί βρεθήκαμε στο πλευρό του έμπειρου δημοσιογράφου για ηθική και πολιτική

στήριξη, στην εισαγγελία Εφετών. Πήγαμε κοντά του κι όταν μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων λίγο πριν παρουσιάσει το καρδιολογικό πρόβλημα που τον έστειλε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα βρήκαμε τρόπο να μιλήσουμε μαζί του και να πληροφορηθούμε τον πραγματικό λόγο της σύλληψής του. Ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης έχει στην κατοχή του έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποκαλύπτουν σημαντικά στοιχεία για το παιγνίδι που παίχθηκε στην πλάτη του ελληνικού λαού ώστε να υπαχθεί η χώρα στον έλεγχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Με την εμπειρία 55 χρόνων στο ρεπορτάζ, ο κ. Καρατζαφέρης δεν κρύβει τα λόγια του. Έχει ενδείξεις που αποδεικνύουν ότι έχουν αλλοιωθεί τα περιεχόμενα της «λίστας Λαγκάρντ». «Έχει πειραχτεί για δύο πρόσωπα. Ο ένας είναι συγγενής πρωθυπουργού και ο άλλος είναι συγγενής αρχηγού κόμματος!», λέει χαρακτηριστικά και εκφράζει την πεποίθηση ότι η δικαστική έρευνα θα αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης κάνει μια ακόμα σημαντική αποκάλυψη. Προβλέπει τη διαμόρφωση συνθηκών εκτροπής του πολιτεύματος και σχολιάζει: «Χούντα επί θύραις». Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα κινητοποιηθούν στρατιωτικές δυνάμεις αλλά με πίεση ξένων κέντρων εξουσίας θα αρθούν συγκεκριμένα άρθρα του Συντάγματος, αφαιρώντας δικαιώματα από τους πολίτες και στερώντας από την Ελλάδα τα κυριαρχικά δικαιώματά της!

Διαβάστε τι λέει για την κυβέρνηση Σαμαρά, για τον κ. Κώστα Σημίτη και τους πραγματικούς λόγους της σύλληψής του σε μία συνέντευξη – ντοκουμέντο:

Σπύρο γιατί σε συνέλαβαν χθες μετά το τέλος της εκπομπής σου;

Στην εκπομπή απεκάλυψα, μεταξύ των άλλων, με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΛ.ΣΤΑΤ. Το έλλειμμα ήταν στο 3,9 και το πήγαν ηθελημένα στο 15,8 για να μπούμε στα Μνημόνια, να κοπούν οι αποδοχές των εργαζομένων και να γίνουν όσα έγιναν…

Ήταν προμελετημένο σχέδιο δηλαδή;

Προμελετημένο ήταν…

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο Παπακωνσταντίνου γνώριζε πού οδηγείτο η χώρα;

Γνώριζε. Αυτά λένε και τα δύο μέλη από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΛ.ΣΤΑΤ.

Από την έρευνα που έχεις κάνει πιστεύεις ότι όλα αυτά βρίσκονταν εν γνώσει του Γιώργου Παπανδρέου;

Από την έρευνα που έχω κάνει και το έχω πει στον αέρα είναι ότι οι κύριοι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι πολιτικοί προδότες. Πρόδωσαν τη χώρα κατ’ εντολήν των Αμερικανών για να χτυπήσουν το ευρώ ώσ

Keywords
Τυχαία Θέματα