Σημερα εχουν την τιμητικη τους οι…

13:42 10/3/2012 - Πηγή: Olympia

Από τον Πόρτα – Πόρτα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

1. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ πχ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ το μεριδιο τους απο τα 30δισ Νεα Δανεικα που θα παρουν οι ΑΛΛΟΙ ??

ΝΑΙ – ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ…. Ειναι ξεπουλημα και ανιση μεταχειρηση ? Χρηζει ΑΓΩΓΗΣ και Μηνυσης ? το ΚΑΔΡΟ θα Δανειστει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 30δισ, ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, και ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ οσα δικαιουνται ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ !

2. Λεει πουθενα η προσκληση για

ΚΟΥΡΕΜΑ, οτι εξαιρουνται των ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ… ΚΑΠΟΙΟΙ ?? ΟΧΙ !!!
- εαν το ελεγε, θα ειχαμε Πιστωτικο γεγονςο την ιδια μερα ( πριν 10 μερες ! )

3. ΓΙΑΤΙ κατηγορουτνται ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ και Συντεχνιακοι οσα ΔΣ Ταμειων ειπαν ΟΧΙ ?? ( 3 δισ!! ) ?? οταν απο το (2) ειναι ξεκαθαρο οτι ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ με το χειροτερο τροπο ?

4. ΓΙΑΤΙ κατηγορουνται τα ΤΑΜΕΙΑ του ΟΧΙ.. και ΟΧΙ οι ΞΕΝΟΙ που ειπαν ΟΧΙ ?? ( 18δισ ! ) ?? Επειδη δεν εχει τα @@ το Μπεννυ να τους την πει? Επειδη δεν ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ με ΕΝΟΧΕΣ ? Γνωριζουμε ποιοι ειναι ?? ΟΧΙ… αν ειναι και ΕΛΛΗΝΕΣ αναμεσα τους ??

5. ΓΙΑΤΙ χειροκροτησαν τον Πετρο Χριστοδουλου οι δουλοι ??

6. ΟΙ Γερμανοι μας τιμωρησαν και θα συνεχισουν να μας τιμωρουν. ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ για τη χασουρα τους ( κουρεμα ? ) Θα παρουν εξτρα τοικους σε 170δισ Νεα Δανεια !, Θα παρουν και οτι γουσταρουν απο το ΚΑΔΡΟ σε υλικη και αϋλη μορφη… θα εχουν και τον ελεγχο μεσω ΕΠΑΡΧΩΝ..

7. Καταλαβαμε οτι σημερα “διαγραψαμε το ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ 5ετους ΥΦΕΣΗΣ” ?? δλδ οτι ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΨΑΜΕ τπτ.. μιας και ο παρανομαστης του κλασματος Χρεος/Αεπ εχει μικρυνει και θα συνεχισει να μικραινει… και το % αποτελεσμα θα αυξηθει μιας και θα αυξηθει ο αριθμητης του γ@μοκλασματρος?

8. Ποιος θυμαται εκτος απο λιγους οτι το 201ο μετα τη Δανειακη Ι επεσαν τα spreads 300/400mb ? Θυμαται κανεις τι εγινε τοτε? Η Μερκελ πηρε το πιστολι μας και απειλησε ΙΔΙΩΤΕΣ με ΚΟΥΡΕΜΑ…( PSI ),,, κ ενας Γκριλι…τι εγινε μετα ??? Τα spreads ανεβηκα στα υψη και λογικο και αναμενομενο ( τα λεγαμε τοτε ) διοτι οι αγορες ειδαν ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ του CREDIT EVENT.. δεν ειδαν οραμα… ετσι λεει η νομοθεσια !

Μηπως η Μερκελ ηταν το ΓΑΠ-λαγος ολων αυτων για 1.5 χρονο ??? ΝΑΙ ! και κατι αλλο..,

Αναγκαστηκαμε να ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣOYME ΤΟ Δανειο των 110δισ και ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΕΟ 170/180δισ ??!!! = νεοι Τοκοι και απαιτησεις ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ !!! και οχι στην ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ !!… Μπεννυ Μπεννυ..

9. ΓΙΑΤΙ θα μας Δανεισει το ΔΝΤ στο Νεο Δανειο ?? Υποτιθεται θα βαλει $$ στο EFSF/ESM συμφωνα με το καταστατικο του 2012..!! εκει οχι εδω !

10. Προσεξαττε τις λεξεις που χρησιμοποιησε ο Ρομποδημος αποψε ? Βοηθεια, συνεργασια κομματων, θυσιες λαου, κινουμενη αμμος, στερεο εδαφος, βλεπΟΥΜΕ… τυχαιες ??

11. Οταν λεμε το χρεος μας ειναι 360δισ.. για ποτε το εννοουμε?? Ποια χρονικη στιγμη ? Την ημερα που το βλεπουμε δλδ απο σημερα εως τη ληξη του. Πολυ ομορφα….
Οταν ολη μερα σημερα λενε για τα 105δισ που ΘΑ κουρεψουμε και οτι το χρεος μας θα ειναι 105δισ λιγοτερο και οι ετησιοι τοκοι λιγοτεροι… ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα