Σας κατηγορώ…

22:13 26/3/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο ΑΠΕΛΛΗΣ

Σήμερα ο Ελληνικός λαός βρίσκεται υπόδικος στο κακοδικείο της παγκόσμιας τραπεζικής κλίκας, όπου τον οδήγησαν με την κατηγορία «μαζί τα φάγαμε», οι ίδιοι οι πολιτικοί του ηγέτες. Αυτοί που ξέχασαν πως τα «λεφτά υπάρχουν», και που ξαφνικά θυμήθηκαν πως «δεν υπάρχει σάλιο». Αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται πως ήταν εντεταλμένοι να τον εκπροσωπούν και να τον προστατεύουν. Φοροδέσμιος τώρα και χωρίς μια ουσιαστική υπεράσπιση των εθνικών του συμφερόντων, ο λαός άγεται και φέρεται από ταλαιπωρία σε ταπείνωση και από περιφρόνηση σε λοιδορία. Στέκει μπροστά στα δάκτυλα που του

κουνούν επιτιμητικά από το ύψος της δικαστικής και εισαγγελικής έδρας οι Ευρωπαίοι Φαρισαίοι και τα αφεντικά τους οι διεθνείς τραπεζίτες. Αυτοί που του επιδικάζουν 30 ολόκληρα χρόνια φτώχιας και υπανάπτυξης στα οικονομικά κάτεργα, μόνο και μόνο, επειδή μετά από τις δεκαετίες της μεταπολεμικής στέρησης, ονειρεύτηκε και αυτός μια καλύτερη ζωή και πίστεψε στους λαγούς και στα πετραχήλια που κάποιοι του έταξαν.

Όμως η αληθινή Δίκη με τους απεχθείς κατηγορούμενους της δεν έχει ακόμη αρχίσει. Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ακόμη καθίσει στο εδώλιο, όπου θα τους δικάσει η Ιστορία. Εκεί, όπου θα είναι παρούσες οι χιλιετίες και οι αιώνες. Και οι κατήγοροι τους ενώπιον της Ιστορίας, θα είναι οι μεγάλες μορφές του λαού μας. Βλέπω τον Λεωνίδα και τον Παλαιολόγο και δίπλα τους τον Παπαφλέσσα και τον Κολοκοτρώνη, να κάθονται στα έδρανα των δικαστών. Θα έρθει η στιγμή, που από τα χείλη της όμορφης πατρίδας, θα ακουστεί το κατηγορητήριο της εθνικής εσχάτης προδοσίας. Θα έρθει η ώρα, που μετά από τη σάλπιγγα της παλινόρθωσης της Δημοκρατίας θα ακουστούν οι παρακάτω κατηγορίες:

Σας κατηγορώ, διότι παραδώσατε με πλήρη επίγνωση και συνείδηση τον Ελληνικό λαό στο σκλαβοπάζαρο των Εθνών και των διεθνών τοκογλύφων.

Σας κατηγορώ, διότι ασελγήσατε πάνω στην πολιτική συνείδηση των Ελλήνων, και τους εξαπατήσατε μεταχειριζόμενοι ψεύδη και πωλώντας ελπίδες για να υφαρπάξετε την ψήφο τους.

Σας κατηγορώ, διότι καταλύσατε το πάτριο δημοκρατικό μας πολίτευμα και το Σύνταγμα, εγκαθιδρύοντας μια μη εκλεγμένη και μη λαοπρόβλητη συγκυβέρνηση συνεργασίας με τους εχθρούς της χώρας και των Ελλήνων.

 

Σας κατηγορώ, διότι επί δεκαετίες, βάσει δόλιου σχεδίου, οδηγήσατε την χώρα και το λαό της στην απαξίωση και στη συντριβή.

Σας κατηγορώ, επειδή καταστρέψατε εξεπίτηδες τον παραγωγικό ιστό της χώρας, με την αποβιομηχάνιση της, την εγκατάλειψη της πρωτογενούς παραγωγής, την προαγωγή των υπηρεσιών, τη διοικητική και οργανωτική καχεξία του Δημοσίου και την αύξηση των εισαγωγών, έναντι της δραματικής μείωσης των εξαγωγών. Έτσι ώστε, να πατήσουν πόδι μέσα στη χώρα και να πλουτίσουν οι πολυεθνικοί φίλοι σας.

Σας κατηγορώ, για μαστροπεία και δουλεμπόριο εις βάρος των συμπατριωτών σας, που τους θέλετε εργαζόμενους των 300€ και υπηρέτες των Γερμανών και Ευρωπαίων φίλων σας.

Σας κατηγορώ, επειδή εμποδίσατε ότιδήποτε καλό, και ενταφιάσατε ότιδήποτε δημιο

Keywords
Τυχαία Θέματα