Ρεσιτάλ πολιτικής παράνοιας αλλά και άνοιας η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου, που επιβεβαιώνει τις διακοπές της χλιδής, αλλά κοψοχρονιά!

10:12 18/8/2012 - Πηγή: Olympia

Θλιβερός. Εδώ φαίνεται πραγματικά η γύμνια του, ως σάλιαγκας χωρίς το καβούκι των νταβατζήδων που τον προστάτευε. Τι μας λέει ο ολετήρας;
Ότι “ΝΑΙ”, κάνω διακοπές στην ξενοδοχειάρα, αλλά δεν πληρώνω την τιμή πόρτας! Πληρώνω φτηνότερα! Και μάλιστα ο ιδιοκτήτης (άλλο κουμάσι), ήθελε να με φιλοξενήσει δωρεάν, αλλά δεν δέχτηκα!!
Ρεσιτάλ παράνοιας, την ίδια στιγμή που σάλο προξένησε ακόμα και η …έκπτωση στην γέννα του Τσίπρα, ο καραφλοδαίμων καμαρώνει! Ο τζάμπας ζει!
Εδώ κάπου μπαίνει και η πολιτική άνοια από την

κολλημένη βελόνα στον κακό Καραμανλή. “Έσωσα την Ελλάδα!” κραυγάζει, όταν μέχρι πριν δύο μήνες παραδεχόταν την ότι την κατέστρεψε! Ρίχνοντας την ευθύνη στους ξένους που μας έκαναν πειραματόζωο!!
Ο ανεκδιήγητος άνθρωπος, θεωρώντας ότι έχει να κάνει με χρυσόψαρα, καταγγέλει ότι παρέλαβε μία χώρα “που στο εξωτερικό μας είχαν τελειωμένους”! Ναι, μιλά για την χώρα που επισκέφθηκαν και εμπιστεύθηκαν οι δύο ηγέτες υπερδυνάμεων του πλανήτη, ο Πούτιν

και ο Ζιντάο με την φυσική και πολιτική τους παρουσία, την στιγμή που επί Παπανδρέου όχι μόνον δεν επισκέφθηκε την Ελλάδα ούτε ένας σοβαρός ηγέτης, αντίθετα ακόμα και στο εξωτερικό απέφευγαν να τον πλησιάσουν! Μία φωτογραφία μαζί του, θα ήταν άλλωστε η επικοινωνιακή τους ταφόπλακα.
Ποιός άλλωστε θα μπορούσε να συναναστραφεί με τον μοναδικό ηγέτη της Δύσης που συκοφαντούσε την ίδια του την χώρα; Τόσο ως αντιπολίτευση όσο και ως κυβέρνηση;
Όσο για την λιποταξία που καταλογίζει στον Καραμανλή, μα ο ίδιος δεν ζητούσε λυσσαλέα εκλογές για να επιβάλλει την “πράσινη ανάπτυξη”; Ο ίδιος δεν εκβίαζε με την μή ψήφιση του Παπούλια για να επισπεύσει; Οι ορδές των ισλαμιστών ψηφοφόρων του δεν ισοπέδωναν την Αθήνα μέχρι να πέσει ο Καραμανλής; Για να μην συνεχίσουμε…
Όσο για την άρνηση του στα περί Λευκάδας και την έμμεση απειλή του στο “Ολυμπία”, “προσέξτε μην γλιστρήσετε”, έχει δίκιο. Αφού ο ίδιος κατέστησε τις μαρίνες και τα λιμάνια της πατρίδας ως “ξένο έδαφος”, το οποίο και επισκέπτεται σε θαλαμηγούς με ξένη σημαία, ναι, όντως δεν “πάτησε στην Λευκάδα”. Έμεινε στη μαρίνα, αφού το νησί δεν είχε ούτε μία νεροτσουλήθρα.
Ο τζάμπας ζει λοιπόν (ακόμα) στην Ελλάδα. Ευτυχώς που η συμμορία του πλέον δεν έχει το δικαίωμα στις μετακινήσεις με το προεδρικό αεροσκάφος που μας στοίχιζαν δύο εφεδρείες την φορά.

Μη νομίζετε όμως ότι είχε την ευθιξία να απολογηθεί για τις διακοπές της χλιδής του. Αυτό που τον τρόμαξε, ήταν η λεζάντα στο πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας”. “Λίγο πριν τον καλέσει ο εισαγγελέας…”


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα