Ψήφος σκοπιμότητος…

22:53 2/6/2012 - Πηγή: Olympia

Του Κρίτωνος

Είναι γνωστό ότι τα κόμματα του μνημονίου ως υποτελείς έχουν δώσει και προσφέρονται να δώσουν απροκάλυπτα πιά, γη και ύδωρ …….
Το ότι σήμερα είμαστε εδώ, είναι αποτέλεσμα της δράσης αυτών κυρίως των κομμάτων ….. ας τα τελειώσουμε λοιπόν
Τελειώνοντας με αυτά τα κόμματα, ο λαός δείχνει τουλάχιστον ΥΓΙΗΣ ………… διότι ….
Γνωρίζει ο κόσμος τι θα ακούσει την επόμενη μέρα, αφού ψηφίσει αυτά τα κόμματα … ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ………
Οι μόνοι

που δικαιολογούνται να ψηφίσουν μνημονιακά, είναι αυτοί οι οποίοι έχουν όφελος

στην τσέπη τους …
Οι υπόλοιποι το λιγώτερο που μπορούν να χαρακτηριστούνε , είναι ως μαζοχιστές ……….

Το ότι τα τσατσοκάναλα κινδυνολογούν, δεν αποτελεί καμμία δικαιολογία ……. τα φερέφωνα πάντα έτσι έκαναν και ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΆΞΕΙ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΈΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ, δεν θα πρέπει να έχομε κοντή μνήμη … να μην ξεχνάμε την κινδυνολογία που είχαν σκορπίσει, προκειμένου να περάσει το σχέδιο Ανάν.
Θα έλεγα μάλιστα ότι τα τσατσοκάναλα σήμερα ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ .. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ……..

Σίγουρα και υπάρχει πρόβλημα, σίγουρα και μπορούν να προκύψουν αμφισβητήσεις και ερωτηματικά για οποιοδήποτε κόμμα ….. και φυσικά και για τα επονομαζόμενα αντιμνημονιακά κόμματα
Σε κάθε περίπτωση τα κόμματα μπορούν να “παίξουν” όποιον ρόλο θέλουν …………………… άλλωστε αυτά δεν τα “παντρευόμαστε” ….
ΟΜΩΣ
Ο κόσμος πρέπει να περάσει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ψηφίζει ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ότι η ψήφος του αποτελεί μία ΨΗΦΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ ….
Ο κόσμος ψηφίζει για το συμφέρον της πατρίδας του και όχι για το καλό των κομμάτων ..
Τι μπορεί να σημαίνει το συμφέρον ενός κόμματος μπροστά στα συμφέροντα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ… τα μεγέθη αυτά δεν είναι καν συγκρίσιμα.
Επομένως το μήνυμα προς τα κόμματα είναι ότι οι πελάτες και οι οπαδοί τελειώσανε … την πατρίδα μας δεν θα την κάνομε γήπεδο ποδοσφαίρου …….
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ?
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ?
.. ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ?
……. ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΧΗΓΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ………. με τις νοοτροπίες που “σέρνουνε”
Οι σημερινές “πολιτικές” συγκεντρώσεις, με τις κομματικές σημαιούλες και τα κομματικά συνθήματα θυμίζουν γήπεδα με οπαδούς “ομάδων” και φατριών …… ελληνικές σημαίες θάτανε καλό να υπάρχουν, αλλά από αυτές ………..δεν τις βλέπομε ………..
Σε αυτές τις συγκεντρώσεις ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ θάπρεπε να βλέπομε, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συμφέρον της πατρίδος μας είναι κοινό για όλους τους Έλληνες

Μιά σφαλιάρα κατα του μνημονίου, θα έχει σημαντικές συνέπειες.
-Αν υποθέσομε ότι και οι αντιμνημονιακοί είναι “βρώμικοι”, παρ΄ όλα αυτά θα έχομε όφελος, ……. είναι αναγκασμένοι να υποκριθούνε και από αυτό φυσικά θα έχουν περισσότερες δυσκολίες ως εκ τούτου θα μας οδηγήσουν με μεγαλύτερη δυσκινησία προς την κατεύθυνση των “

Keywords
Τυχαία Θέματα