Πρωτοχρονιάτική ανοικτή επιστολή στο “Ζαβό”…

Γράφει ο Τρελλάκιας

Φτάσαμε λοιπόν και στο τέλος του 2011, αγκομαχώντας από την ληστρική επίθεση των κακοποιών της σοσιαλιστικής συμμορίας των προσκυνημένων οπαδών της πράσινης ύφεσης. Πάντα φτάνοντας στο τέλος μια πορείας είθισται να γίνεται ένας απολογισμός πεπραγμένων ή μια σκέψη του τι περάσαμε στην διάρκεια του ανωτέρω χρόνου. Εκεί λοιπόν γεννιέται η ανάγκη για την διατύπωση κάποιων ερωτημάτων-σκέψεων κυρίως στον πρωτεργάτη της διαστροφής που ζει ένα ολόκληρο έθνος.

Κ. πρόεδρε του κατ’ όνομα σοσιαλιστικού μορφώματος, έχετε καταλάβει άραγε σε ποία θέση έχετε φέρει τον Ελληνικό

Λαό; Έχουν γεννηθεί τεράστια ερωτήματα από την πορεία σας στο πολιτικό πεδίο, για την από άγνοια ή από δόλο πολιτική σας πορεία στην πρωθυπουργία της Χώρας.

1.      Είναι πια αποδεδειγμένο πως γνωρίζατε πριν γίνεται Πρωθυπουργός την οικονομική κατάσταση της Χώρας. Αν θυμηθούμε τις παιδικές σας ανοησίες που πιθανόν από δόλο πράξατε, ώστε να θέσετε την Χώρα στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των απανταχού οικονομικών στραγγαλιστών, και να καταφέρετε να μετατρέψετε την κρίση Χρέους που προϋπήρχε σε κρίση Δανεισμού, ειλικρινά εκτός από την προφανή εξήγηση της μικροπολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου σας τότε ποια άλλη σκοπιμότητα είχε;

2.      Παλινωδίες, μπαρούφες, και μεγάλα λόγια που δημιουργούν εκρηκτικό σκηνικό λόγω της αδικαιολόγητης καθυστέρησης στο δύσκολο σκηνικό που εσείς ο ίδιος είχατε στήσει, με τα επιδόματα αλληλεγγύης, τα ευφυολογήματα της πράσινης ανάπτυξης, και τον επικοινωνιακό Αρμαγεδδών που είχατε ξεκινήσει με χρήματα του «κακού» Καραμανλή που είχε δανειστεί με επιτόκια χαμηλά από την διεθνή αγορά. Εκεί στο μεγαλείο της στιγμής που ζούσατε και ίσως ήταν και η μόνη στιγμή που ουσιαστικά ήσασταν στην πορεία σας …….η χαρά του παιδιού!

3.      Φτάσαμε στην τραγωδία του Καστελόριζου, που ουσιαστικά πια έχετε καταλάβει το σοκ του Νταβός, και βλέπετε πως αυτά που δήλωνε ο Κ. Καραμανλής προεκλογικά πριν, ήταν η μόνη αλήθεια. Συνειδητοποιείτε απλά πως το σχέδιο  που σας έδωσαν να εφαρμόσετε συνεπάγεται και την απόλυτη καταστροφή όλων όσων το ίδιο το κόμμα σας είχε φτιάξει τόσα χρόνια. Οι ιδέες του παρακρατικού μηχανισμού που ο τραγέλαφος της κομματικής μηχανής των συνδικαλιστών που το κόμμα σας έθρεψε, έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με όσα πρεσβεύατε τόσα χρόνια σαν ιδεολογία. Παρατρεχάμενοι που ήταν κρατικοδίαιτοι και κομματόσκυλα, ξεχασμένες φιγούρες που μεταλλάχτηκαν από τους πρασινοφρουρούς της πρώτης εποχής της «Αλλαγής», έπαθαν πολιτισμικό και υπαρξιακό σοκ από τις ενέργειες του γιού του πολυαγαπημένου τους αρχηγού! Όλοι αυτοί που είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και από τις δικές τους ενέργειες το κράτος ΔΕΝ λειτουργεί!

4.      Μεταξύ λοιπόν των αντικρουόμενων δυνάμεων, μεταξύ της κρίσης ταυτότητας που υπέστησαν τα μεσαία στελέχη της κομματικής νομενκλατούρας, οι ινστρούχτορες του πασοκικού παρακράτους που είχαν «μεθύσει» από το λεφτά υπάρχουν και την «νίκη» του κατεστημένου στον κακό Καραμανλή, έβλεπαν το Ψέμα που ουσιαστικά πρεσβεύετ

Keywords
Τυχαία Θέματα