ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο Ευάγγελος Βαρελίδης

Φίλοι μου Γειά σας.

Χωρίς να με γνωρίζεται και να σας γνωρίζω, αν και σας έχω πληρώσει ακριβά κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας, σήμερα, ήρθε η ώρα να απευθυνθώ σε Σας, τους Διεφθαρμένους Έλληνες όλων των κατηγοριών.

Και τούτο, διότι Εσείς οι Διεφθαρμένοι, είστε η μόνη αξιόλογη ομάδα ανθρώπων σε τούτον τον τόπο, που Ιστορικά τουλάχιστον, πάντα τον διασώζατε από τα νύχια των διάφορων αρπακτικών που κατά καιρούς με λευκά γάντια στα χέρια εμφανίζονται

ως ιδιοκτήτες και διαχειριστές του..

Γιατί Φίλοι μου τι ήταν όλοι εκείνοι

οι Αρχιδάτοι Λεβέντες του 1821.

Κλέφτες και αρματολοί δεν ήταν;

Δηλαδή Διεφθαρμένοι, που το σύστημα τους κατεδίωκε!!

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι  ΔΕΝ ήταν πρόβατα.

Σεις λοιπόν, οι Διεφθαρμένοι Ακαδημαϊκοί, οι Διεφθαρμένοι Δικαστικοί, οι Διεφθαρμένοι Γιατροί, ειδικά οι μαιευτήρες, οι Πολιτικοί, οι Στρατιωτικοί, οι Συνδικαλιστές, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι Διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι, εσείς οι απλοί καθημερινοί και Διεφθαρμένοι Έλληνες.

Διότι ποιος έντιμος άνθρωπος θα επέτρεπε να εκπορνευθούν τα παιδιά του, να καταντήσουν ναρκομανείς οι φίλοι του, οι συγγενείς του, η Πατρίδα του.

Ποιος έντιμος άνθρωπος θα επέτρεπε να καίγετε η σημαία του από αλήτες και να γίνει η Γη που τον τρέφει χωματερή, ποιος έντιμος άνθρωπος θα άφηνε την Ανθρωπότητα να καταντήσει το βδέλυγμα της φύσης, παρά μόνον ένας ασεβής και διεφθαρμένος…..

Γνωρίζετε ποια η αιτία της διαφθορά σας; Γιατί Διαφθαρήκατε;

Δεν γεννηθήκατε διεφθαρμένοι, γίνατε!!

Τίποτε δεν γεννιέται διεφθαρμένο. Η Ζωή εξελίσσετε μέσω της Ευδαιμονίας, της Αρμονίας, της Αγαθότητος και της Αγάπης, όχι της Διαφθοράς.

Όμως δεν είστε οι μόνοι Διεφθαρμένοι, όλο το Σοβιετικό μπλοκ ήταν διεφθαρμένο την δεκαετία του 70 και εξ’ αιτίας Αυτής της διαφθοράς του, ο περίφημος και έντιμος Γκορπατσώφ το άλλαξε και το παρέδωσε στους Αδιάφθορους Ολιγάρχες, μετατρέποντας τον μισό πληθυσμό της Γης σε ζήτουλες και πόρνες…. Αυτός πια κι’ αν ήταν αδιάφθορος!

Φίλοι μου, η Διαφθορά δεν είναι έμφυτη στη Φύση, η Διαφθορά είναι παρά φύση κατάσταση και είναι ο καλύτερος και ο πιο έξυπνος τρόπος πολιτικοοικονομικής αλλαγής, που οι Αδιάφθοροι Αφέντες έχουν εφεύρει. Πολύ παλιά εφεύρεση, δημιουργούμε αμαρτωλούς και μετά τους ψήνουμε επειδή έγιναν αμαρτωλοί.

Στη συνέχεια διαφθείρουμε τους εναπομείναντες αμαρτωλούς και μετά τους τα παίρνουμε όλα εν δικαίω. Άριστη τακτική και πολύ αποτελεσματική.

Έτσι και εσείς, έπρεπε να διαφθαρείτε πρώτα για να καταντήσετε φοβισμένα πρόβατα σήμερα.  Πολύ εύκολη υπόθεση για την εξουσία.

Μετά από έναν φυτευτό και αιματηρό εμφύλιο που έκαψε την Αρετή και από τις δύο παρατάξεις,  με τέτοια άριστα ΜΜΕ, και με τόσα λαμπερά ξανθά είδωλα ευτυχίας γύρω σας, εύκολα στη αγορά τους, πώς να μην διαφθαρείτε;

Όσο παράξενο όμως κι’ αν σας φανεί, Εγώ απευθύνομαι σε Σας, τους διεφθαρμένους, διότι εσείς έχετε το αλάτι που

Keywords
Τυχαία Θέματα