Προς το Κίνημα των Αγανακτισμένων

00:45 6/11/2011 - Πηγή: Olympia

Από τον “ΓροθιάΣτοΜαχαίρι”

Συμπατριώτες μου,

Μοιραία, από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, έρχεται στο μυαλό μου το κίνημα των Αγανακτισμένων. Κάνοντας μία αποτίμηση στη δράση του θα έλεγα ότι, ΝΑΙ, καταρχήν έδωσε την, ψυχική κυρίως ώθηση, στον υπόλοιπο κόσμο για να ξεσηκωθεί και για να μην μακρυγορώ, πιστεύω ότι διεκδικεί με καλές πιθανότητες την πατρότητα και των όσων συνέβησαν την 28/10/11. Πέραν τούτου τί; Έδωσε μήπως το δικό του πολιτικό στίγμα; Άλλαξε την πολιτική σκέψη

της πλειοψηφίας των βουλευτών; Έδωσε όραμα και στόχους στον ελληνικό λαό; Διότι, μη μου πείτε ότι απλά η ρήξη με το πολιτικό κατεστημένο χωρίς εναλλακτική πρόταση και οργάνωση μπορεί να αποτελέσει λύση. Η
απαξίωση και των 300 πρέπει να σταματήσει ως φασιστική μεθοδολογία. Προσέξτε. Όχι να σταματήσει το Κίνημα. Να αλλάξει η πολιτική του στρατηγική και η έκφρασή τους στην Πλατεία, δηλαδή, τα ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.
Κατά τη δική μου λοιπόν άποψη, σεβόμενος απόλυτα τους αγώνες ΜΑΣ, πιστεύω ότι το κίνημα πάσχει. Πολλές φορές μέσα από το συγκεκριμένο αλλά και άλλα ιστολόγια, εκφραζόταν η αγωνία για το μέλλον του, για τον τρόπο που θα πρέπει να εκφραστεί. Δυστυχώς όμως μόνο με την ευθεία σύγκρουση στους δρόμους γύρω από την Πλατεία αποδεικνύεται ότι δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Τους φτύνουμε και νομίζουν ότι βρέχει. Καθοδηγητές πιστεύω ότι υπάρχουν. Άνθρωποι δηλαδή που γνωρίζουν το πολιτικό σκηνικό και τελείως αγνά πατριωτικά μπορούν να δώσουν κατευθυντήριες γραμμές.
Η “Επανάσταση”, όπως θέλω να την ονομάζω, θα ξεκινήσει κατανοώντας πρώτιστα ότι υπάρχει ένα πολιτικό κατεστημένο. Αποδεικνύεται ισχυρό. Πρέπει μέσα από αυτό να αναδείξουμε τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι πραγματικά θέλουν να προσφέρουν και δεν τους αφήνουν.
ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ. Έτσι θα χτυπήσουμε το σύστημα εκ των έσω. Οι δοσίλογοι και οι υπηρέτες τους τρέμουν στην ιδέα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Διευκολύνουμε έτσι τις εξελίξεις ξεδιαλύνοντας έτσι την οποιαδήποτε αμφιβολία από τη μεριά του πολιτικού για τη στήριξή του από το λαό. Γιατί, ας μην έχουμε αυταπάτες, πολλοί ζουν στον κόσμο τους.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα