ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ;

01:02 15/6/2012 - Πηγή: Olympia

Διαβάζοντας την νεοτέρα ιστορία, διά την περίοδο 1941 – 1945, (την περίοδο εκείνη ήμουν πολύ μικρός, διά να την θυμάμαι) μού έκανε εντύπωση, μία διαταγή των δυνάμεων κατοχής, βλέπετε ότι την περίοδο εκείνη, είμασταν υπό στρατιωτική κατοχή, ενώ τώρα, είμαστε υπό οικονομική κατοχή. Η διαταγή ανέφερε, ότι για κάθε δολοφονία ενός γερμανού, εκτελούντο 50 ΄Ελληνες, ανεξαρτήτως εάν ήταν αθώοι ή ένοχοι. Μόλις εγένετο η δολοφονία του Γερμανού, ερχόντουσαν στην περιοχή της δολοφονίας ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις, περικύκλωναν την περιοχή, συλλαμβάνονταν 50 άνδρες και εκτελούντο, ως αντίποινα. Αυτό γινόταν

δια τον λόγο ότι η Αντίσταση είχε ανάγκη από ενόπλους, έτσι η Αντίσταση δολοφονούσε έναν Γερμανό, οι άνδρες της περιοχής, αμέσως έφευγαν για τα βουνά και ενσωματώνονταν στις τάξεις της Αντιστάσεως. Το θέμα δεν είναι αυτό, γιατί δολοφονούνταν Γερμανοί, αλλά η αντιστοιχία της ζωής 1 Γερμανού με 50 ΄Ελληνες, δηλαδή αυθαίρετα οι Γερμανοί είχαν κατατάξει ότι ένας Γερμανός αξίζει με 50 ΄Ελληνες, σαν στρατιωτικοί κατακτητές, έτσι είχαν αποφασίσει, αν δεν μας άρεσε, ας τους κάναμε μήνυση.

΄Ερχομαι τώρα στην σημερινή οικονομική κατοχή και αναρωτιέμαι, πόσους εκ των κατακτητών μας έχουμε δολοφονήσει και έχουμε περισσότερους από 2000 θύματα, ως αντίποινα δια τις κλοπές πού έχουν κάνει οι εγκάθετοι;

Εάν σ’ αυτήν την αντιστοιχία 1 Γερμανός = 50 ΄Ελληνες, πόσοι λαθρομετανάστες αντιστοιχούν σε κάθε δολοφονία ενός Έλληνος από τους λαθρομετανάστες;  Γιατί δεν κάνουμε όπως οι Γερμανοί, να δημιουργήσουμε τάγματα εφόδου και σε κάθε δολοφονία ενός Έλληνος, ν’ αντιστοιχούν   100, 200, 300, κτλ. λαθρομετανάστες, ένοχοι ή αθώοι. Καθορίστε εσείς τον αριθμό των αντιποίνων. Και ελάτε εσείς των Μ.Κ.Ο. και ανθρωπιστικών οργανώσεων και πέστε ότι θέλετε γι’ αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα πού μας κατσικώθηκαν στο σβέρκο και καθημερινώς θρηνούμε θύματα. Εάν τότε δολοφονούντο Γερμανοί, είχαμε πόλεμο, ήταν κατακτητές και κάναμε αντίσταση. Σήμερα μας δολοφονούν αυτοκτονώντας διά οικονομικούς λόγους, ληστεύοντάς μας οι εγκάθετοι της κυβερνήσεως ή δολοφονώντας μας αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα.

Από τους αναγνώστες θα ήθελα, εκτός από το υβρεολόγιο, να μού γράψουν την αντιστοιχία για μία δολοφονία ενός Έλληνος, πόσοι λαθρομετανάστες αντιστοιχούν να τον συνοδεύσουν στον  παράδεισο του Ισλάμ, με τα πιλάφια και τα ουρί !!!

Και μην ξεχνάτε πόσους Τρώες, θυσίασε ο Αχιλλέας, για την δολοφονία του Πατρόκλου !!!

 

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα