«ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ» ΤΟΥ «ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ»: Πως συμπεριφέρονταν οι «νταβατζήδες» στον Κ. Καραμανλή όταν αγωνιζόταν για τα εθνικά θέματα

22:01 8/12/2011 - Πηγή: Olympia

-Πως η κάθε κυρία Megaλοδημοσιογράφος εξευτέλιζε την Ελλάδα ουρλιάζοντας για το Βατοπέδι σε συνέντευξη τύπου στο… Παρίσι!

-Την ίδια στιγμή που είχε ξεπλυθεί η ντροπή της Μαδρίτης, οι δημοσιογράφοι των νταβατζήδων συκοφαντούσαν και διέσυραν.

-Πως επιχειρηματίας της διαπλοκής προανήγγειλε την …παραίτηση Ρουσσόπουλου!

-Οι ίδιοι σήμερα προσπαθούν να δώσουν συγχωροχάρτι σε Παπανδρέου – Σημίτη μέσω του καταπράσινου διορισμένου

Παπαδήμου.

          Καθώς ξετυλίγουμε το περίπλοκο μαύρο κουβάρι του «βασικού μετόχου» θα σας δίνουμε, φίλοι αναγνώστες, και μερικά δείγματα γραφής για το πώς οι «νταβατζήδες», οι οποίοι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα όταν πρόκειται να υποστηρίξουν τα συμφέροντά τους, έκαναν τα πάντα για να ξεθεμελιώσουν τον Κ. Καραμανλή και ν’ απαλλαγούν από αυτόν, ακόμη και όταν έδινε μάχη πρώτης γραμμής στην Ευρώπη για την Ελλάδα και τα εθνικά μας θέματα.  Και να ένα πρώτο, κορυφαίο, δείγμα γραφής, ακριβώς τώρα που καταρρέει ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και κανείς δεν βγάζει άχνα για το εθνικό έγκλημα που συντελείται.  Δηλαδή για το ότι, όπως ο Γ. Παπανδρέου είχε προαναγγείλει θρασύτατα προεκλογικώς, ό,τι είχε καταφέρει ο Κ. Καραμανλής εγκαταλείπεται σήμερα με εντολή των ΗΠΑ.

          Μιλάμε για τη θωράκιση της Χώρας από τη βουλιμία της Τουρκίας κατά τη χάραξη της μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδας. Πολιτικής η οποία οργανώθηκε επί Κ. Καραμανλή.  Πριν δεν υπήρχε τίποτα, αφού επί Σημίτη και ΠΑΣΟΚ- δηλαδή επί Χρυσοχοΐδη – Σκανδαλίδη- η Ελλάδα ήταν ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες.  Διαβάστε αγαπητοί αναγνώστες και φρίξετε με το «ήθος» των «νταβατζήδων»:

          Στα μέσα Ιουλίου του 2006 ο Nicolas Sarkozy, τότε Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, επισκέπτεται στην Αθήνα τον ομόλογό του Υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο με τον οποίο γνωρίζονταν από τότε που ο τελευταίος ήταν Καθηγητής στη Γαλλία.  (Αχ Πάκη, το «μειονέκτημά» σου στην πολιτική…  Το ότι δηλαδή δεν ήσουν ανεπάγγελτος, όπως οι περισσότεροι συνοδοιπόροι σου στη ΝΔ, όταν μπήκες στον πολιτικό στίβο και το ότι μπορείς, ανά πάσα στιγμή, να τους γυρίσεις την πλάτη χωρίς να σε κανοναρχούν οι «νταβατζήδες» και τα τσιράκια τους!!) Τότε οι δύο Υπουργοί, που κινούνταν στην ίδια γραμμή, συμφώνησαν πως έπρεπε να πάρουν την πρωτοβουλία για τη χάραξη κοινής μεταναστευτικής πολιτικής στην Ευρώπη.  Ως τη στιγμή εκείνη αυτό φάνταζε «όνειρο θερινής νυκτός», λόγω της παραδοσιακής αντίδρασης του ευρωπαϊκού βορά –και κυρίως της Γερμανίας- έναντι του ευρωπαϊκού νότου. 

 

        Το Φλεβάρη του 2008 ο Nicolas Sarkozy, Πρόεδρος πια της Γαλλικής Δημοκρατίας, στέλνει στην Αθήνα τον Γάλλο Υπουργό Εσωτερικών Brice Hortefeux για να συνεννοηθεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο επί ενός σχεδίου «Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο», το οποίο ήταν ο πυρήνας της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής.  Μην ξεχνάμε ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2008 η προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ασκείτο από τη Γαλλία…

          Σε στενή συνεργασία με το Γάλλο

Keywords
Τυχαία Θέματα