Ο Τζιτζικώστας δεν είναι …Πιπιλή!

Δήλωση για τα χθεσινά γεγονότα και την ακύρωση της παρέλασης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε χθες το απόγευμα μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η σημερινή μέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των Θεσσαλονικέων, αλλά και όλων των Ελλήνων. Η οργή, η αγανάκτηση και η απελπισία του κόσμου που πλήττεται βάναυσα από τα επώδυνα μέτρα της κυβέρνησης είναι

απολύτως δικαιολογημένη. Το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους. Ημέρες όμως όπως η σημερινή, ανεκτίμητης εθνικής και ιστορικής σημασίας, κατά την οποία τιμούμε τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα και την ελευθερία, θα πρέπει να διαφυλαχθεί ώστε να μεταφερθεί το μήνυμά της αναλλοίωτο, χωρίς γεγονότα που θα το επισκιάζουν με οποιοδήποτε τρόπο. Όλοι μας βιώνουμε τις συνέπειες της άδικης αυτής κυβερνητικής πολιτικής, οφείλουμε όμως τις κρίσιμες στιγμές που ζούμε να διαφυλάξουμε, με κάθε τρόπο, το κύρος, τις αξίες και την ιστορία της πατρίδας μας. Η κυβέρνηση οφείλει έστω και τώρα να λάβει σοβαρά υπόψη της το ηχηρό μήνυμα που της έστειλαν για ακόμη μια φορά οι πολίτες».

Από το Γραφείο Τύπου


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα