Ο ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ

Γράφει ο ΑΒ

Τεχνολογικο-πολιτική ανάλυση
Τώρα που καταλαγιάζει σιγά-σιγά ο κουρνιαχτός των γεγονότων και κατεβαίνει λίγο η ένταση, μπορούμε να σκεφτούμε πιο ήρεμα και να ξεκαθαρίσουμε κάπως την εικόνα.
Καθώς η μαύρη περίοδος του παπανδρεϊσμού δείχνει να έχει φτάσει στο τέλος της με την οικειοθελή μεν, αλλά όχι λιγότερο απαξιωτική απομάκρυνση του τρίτου εκπροσώπου του και επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το “μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα”, το ερώτημα που πλανάται ακόμα και παραμένει στα χείλη όλων είναι, τί ήταν αυτό που μας βρήκε; τί ήταν αυτός ο

άνθρωπος; από πού ήρθε;
Ο πιο βραχύβιος πρωθυπουργός και πρωταγωνιστής των δραματικών καταστάσεων που βιώνουμε όλοι μας, είχε και…καλές πλευρές, αυτές που κατάφεραν να τον διασώσουν στα μάτια των φανατικών οπαδών του μέχρι τέλους, όπως ότι ήταν, λέει, “ευγενικός και πολιτισμένος” (και οι Ναζί ήταν), “αθλητικός” (μέχρι αηδίας), είχε “πρόσωπο στη διεθνή σκηνή” (τις τελευταίες συστάσεις τις έλαβε από το Σαρκοζύ…), και απαξιώθηκαν όλες πριν την τελική του έξοδο.
Εδώ δεν θα ξαναγράψουμε για τις τετριμμένες πια κατηγορίες εναντίον του, ότι δηλαδή ήταν αποδεδειγμένα ψεύτης, αντιφατικός, αναξιόπιστος, ότι ήταν στρατευμένος εναντίον του έθνους και υπέρ της “παγκόσμιας διακυβέρνησης” και πολλά άλλα. Αντίθετα, θα προσπαθήσουμε να διατυπώσουμε μια νέα υπόθεση, για να δούμε τί βρισκόταν πίσω από όλα αυτά.
Να αφουγκραστούμε τί κρυβόταν πίσω από τον σεσημασμένο πλέον στα μάτια του ελληνικού λαού Τζέφρεϋ-”Γιωργάκη”, με τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις, το ακαθόριστο ήθος, την πλεονάζουσα ενέργεια, την τεχνολογική υπερεπάρκεια, που κατάφερνε να αλλάζει κατεύθυνση, αποφάσεις, εξαγγελίες μέσα σε ελάχιστο χρόνο, σα να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα…
Πώς είναι όλα αυτά δυνατά για έναν φυσιολογικό άνθρωπο; Για κάθε έναν από εμάς, τους απλούς ανθρώπους (του μόχθου ή όχι) σίγουρα δεν είναι. Εμ, αυτός, ο GAP δεν είναι σαν όλους εμάς…γιατί αυτός είναι τσιπαρισμένος!!!
Τσιπαρισμένος…, που λαμβάνει εντολές…, που εκτελεί βιο-κομπιουτερικό πρόγραμμα…
Πώς, πού και πότε έγινε το τσιπάρισμα δεν είναι ακόμα δυνατό να το γνωρίζουμε. Αυτό όμως καθόλου δεν μας εμποδίζει να αποπειραθούμε να δώσουμε μια σύγχρονη εξήγηση, ώστε να πλησιάσουμε λιγάκι περισσότερο προς ένα επαρκές πόρισμα για το ανεπανάληπτο αυτό Φαινόμενο.
Το ισχυριζόμαστε αυτό, γιατί γνωρίζουμε, α) ότι είναι τεχνολογικά δυνατό και β) το εγχείρημα, δηλαδή η καταστροφή της Ελλάδας που λειτουργεί ως φυτίλι για την καταστροφή της Ε.Ε. και στη συνέχεια την ανάδυση της παγκόσμιας μονοκρατορίας, δικαιολογεί τη χρήση τέτοιων μέσων για την επίτευξή του.
Η πραγματικότητα θα φανεί στο μέλλον. Και θα αποδειχτεί για ένα και μόνο λόγο: για να λυτρωθεί ο ελληνικός λαός, και αυτοί που τον πίστεψαν, οι λίγοι, αλλά και αυτοί που υπέφεραν από τις πράξεις και τις παραλείψεις του, οι πάρα πολλοί.-


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα