Ο Προβόπουλος και η αληθεια! Πως από την Κω νσταντινούπολη φτάσαμε στην …Κάλυμνο!

08:17 17/3/2012 - Πηγή: Olympia

enet.gr, 17:28
Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, ξημερώσαμε με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου. Μια μέρα μετά διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία την θετική απήχηση της νίκης του στην Κωνσταντινούπολη!

Θετική απήχηση των.Τούρκων;;; Όχι μόνον, βέβαια!

Κωνσταντινούπολη,
Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

«Συγχαρητήρια για μία εντυπωσιακή εκλογική νίκη απέστειλε στον Γιώργο Παπανδρέου

ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φέιμαν, σύμφωνα με τηλεγράφημα που κυκλοφόρησεστο περιθώριο της συνόδου του ΔΝΤ, στην Κωνσταντινούπολη.

Το τηλεγράφημα αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η νίκη του Γ. Παπανδρέου αποτελεί μια σημαντική επιτυχία των Ευρωπαίων σοσιαλιστών. “Αυτή η νίκη θα ενισχύσει τις δυνάμεις οι οποίες επιδιώκουν να βάλουν τη σοσιαλιστική πολιτική στο επίκεντρο της δραστηριότητάς”τους, αναφέρει»

Φαντάσου δηλαδή να μη την έβαζαν!!!!! Την σοσιαΛηστρική Πολιτική! Στο κέντρο!

Η χαρά των Τούρκων εκφράστηκε σε άλλο επίπεδο!

«Σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος έχει στο πρωτοσέλιδό του τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, με την πλειονότητα να κάνει λόγο για “αισιοδοξία γύρω από το Αιγαίο”, καθώς ” ο Γ. Παπανδρέου είναι γνωστός για τη φιλική στάση του απέναντι στην Τουρκία, λόγω της ιστορικής επαναπροσέγγισης που χάραξε μαζί με τον Ισμαήλ Τζεμ”. Τα παραπάνω αναφέρει η εφημερίδα Χουριέτ στην αγγλόφωνη έκδοσή της, που κυκλοφόρησε στο περιθώριο της συνόδου.»

Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στην Κωνσταντινούπολη

4 μέρες μετά την εκλογή του, υποψιαζόμασταν λάθος ότι πήγε στην Κωνσταντινούπολη να .προσκυνήσει τον Πασά!

Λάθος!!!!!

Στα αφεντικά του κόσμου κατέθετε τα διαπιστευτήριά του, δίνοντας σημάδια της άσκησης της πολιτικής του στο Θέμα τους Αιγαίου , της Θράκης και της Κύπρου! Μη τυχόν και περάσει καμιά μέρα και τους περάσει υποψία για τις προθέσεις του!

Ιδέτε μόνοι σας!

Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στην Κωνσταντινούπολη

Στην Κωνσταντινούπολη μετέβη σήμερα ο πρωθυπουργός και υπουργός ΕξωτερικώνΓιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στην άτυπη Συνάντηση Υπουργών Εξωτερικών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας. Στο περιθώριο της Συνόδου, ο πρωθυπουργός θα έχει
συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν. Επίσης, θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Ο κ. Γ. Παπανδρέου, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο. Χθες, ο πρωθυπουργός είχε συνεργασία με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος Γ. Προβόπουλο. Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο αντιπρόεδρος της
κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη.

“Τα προβλήματα της οικονομίας είναι γνωστά. Η δυναμική της, επίσης, είναι γνωστή. Τα υπόλοιπα, τα συγκεκριμένα, θα τα ακούσετε στις προγραμματικές δηλώσεις από τον πρωθυπουργό”, δήλωσε ο κ Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά τη συνάντηση. Ερωτηθείς σχετικά με το ύψος του ελλείμματος, ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι η υπόθεση της ελληνικής οικονομίας παρά είναι σοβαρή

Keywords
Τυχαία Θέματα